Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Párizsban...

Mit gondoltok a Párizsban történt terrortámadásról?

Figyelt kérdés

Jogos Facebook profilképen a francia zászló?

Ki mit gondol erről?

2015. nov. 16. 22:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Remelem nem lesz igazad.....a kovetkezmenyeibol kifolyolag.......sot ne legyen sehol a vilagon
2015. nov. 16. 22:59
 12/23 anonim ***** válasza:
26%

Tmadják, de mire mennek vele? Politikailag egy olyna halál jelentéktelen ország vagyunk, ennyi erővel Szibériában is robbantgathatnának. Plusz ugye az a francia újság a karikatúrájával megsértette a kis -nem létező- lelküket, úgyhogy persze hogy oda mennek balhézni.

10.: és sajnálkoztál a lelőtt orosz repőgép utasai miatt is? A szíriában és irakban megölt sok száz (ezer?9 ártalatlan maitt is? Az Afrikában éhezők és az Indiában nyomrogók miatt is? Ne játszuk már meg itt a netmártírt. Az egész életedet eltöltheted kb. sopánkodással, segíteni senkin ne fogsz evvel, legfeljebb az internet népének tudtára adhatod, hogy TE bizony sajánlod őket. No de ki nem sz..ja az meg le magasról...

2015. nov. 16. 23:10
 13/23 A kérdező kommentje:
Na mar bocsi, en azokat is sajnalom akik Sziriaban haknak meg, de tudom hogy vannak paran kozottuk akik nem erdemlik meg. Meg amugyis mas ha ott hal meg valaki a haboru kozepen, meg mas az ha valakit csak ugy lelonek Europa kozepen.
2015. nov. 16. 23:16
 14/23 anonim ***** válasza:
24%

Tmadják, de mire mennek vele?

11 mondjuk a támadók semmire;de az áldozatok életét veszi el es a hozzatartozojuknak fájdalmat nekem Ennyi is eleg .

12.igen sajnalom minden ilyen embert aki ártatlanul meghal,pl a romagyilkosságok áldozatait is!

Azt hogy te nem erzed ennek súlyát vagy epp nincs gyermeked csaladod "es nincstelen vagy"eleg sotet lelked lehet ha nem tudod a helyzetukbe bele gondolni magad!!

Hogy én sem tudok mit csinálni csak max az interneten játszom magam a nagy sajnalatal? Ez is tobb mint amire te csinálsz hogy lesz@rod az áldozatokat.

En itt befejeztem veled a kommunikációt hisz olyan mintha a vannak beszelnem a színeket!!!

2015. nov. 16. 23:24
 15/23 anonim ***** válasza:
37%

Nem nyert, mert van családom, de hiába sopánkodom a megölt embereken vagy a családtagjai miatt, az nem segít rajtuk.

Nyilván te aztán bele tudod magad a helyzetükbe gondolni, hogy milyen lehet, mikor lemészárolják a szeretteidet. Képzeld, én nem és nem is akarom. Sőt még úgy sem teszek, mintha tudnám, ellentétben veled, aki az interneten tunkolja mások arcába, ő MENNYIRE átérzi. Na ez az, ami undorító. Akit annyira megérint, az gyászol és sajnálja őket némán, nem az interntet fossa teli.

2015. nov. 16. 23:29
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy a kutya nem szólt hozzád, mit veszed magadra? :D Ki kérte, hogy reagálj rám? Ostoba, megjátszós majom...
2015. nov. 16. 23:30
 17/23 anonim ***** válasza:
42%
Washington lesz a következő helyszín úgy néz ki.Feleslegesnek tartom a FB-os hülyeséget.
2015. nov. 16. 23:43
 18/23 anonim ***** válasza:

Elnezesst az offolasert de ha 16os visssza olvasod a. 10.valaszolonak irtal!!! Tehatte teb kezdted hisz nekem irtal!!!

Enyire analfabéta mar nem lehetsz hogy azt sem tudod mit irsz. Kis butácska

2015. nov. 17. 00:00
 19/23 anonim ***** válasza:
Hé!itt a véleményeteket kérdezték,nem pedig az egymás szarakodásotokra kíváncsi a kérdező.A saját nézeteiteket és véleményeteket pedig tartsátok meg magatoknak;)
2015. nov. 17. 00:06
 20/23 anonim ***** válasza:
51%

szerintem túl van spilázva az egész faxság...

és baromira zavar, hogy több oldalon is kint van a zászló, hogy "szegény csigazabálók"...

nem azért nagy szám, mert tényleg katasztrófa, hanem azért nagy szám, mert azzá teszik az emberek...

nem fanatikus vallásos emberekkel kellene viccelődni és sértegetni őket és akkor nem lenne ilyen...

megérdemlik azok az idióták akik magukra haragítanak vallásos fanatikusokat...utólag mindenki okos, de most már sajnálhatják a hülyeségüket...

a terroristák sem unalmukban robbantgattak...

2 nézőpont van, nem azt mondom, hogy helyes amit tettek, de annyiban igazuk volt, hogy nem hagyták magukat...csak a módszer túl durva...

22F

2015. nov. 17. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!