Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jön a harmadik világháború?

Jön a harmadik világháború?

Figyelt kérdés
Szerintetek is jön a harmadik világháború? én nagyon össze vagyok zavarodva, Magyarország akkor most mely országokkal van ugymond jóba? Esélyes hogy minket is támadni fog az ISIS? Putyin miért nem támadja meg az Iszlám Államot?

2015. nov. 14. 12:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom,de valaki csinálhatna már valamit. Ez így nem lesz jó, átfogja venni a hatalmat az ISIS, és Magyarország is ugyan úgy ki lesz csinálva. Főleg ezzel a sz*r védelmi rendszerrel, meg a már bevandorolt terroristakkal...
2015. nov. 14. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:

# 11

Te szívtál valamit, vagy minek a hatására hordod össze ezeket a hülyeségeket?

2015. nov. 15. 00:04
 13/15 anonim ***** válasza:
1945 óta most vagyunk a legtávolabb egy világháborútól. Azok szajkózzák hogy jaj jön a vh akiknek egybaz egyetlen adrenalinforrás az életben. Ne dőlj már be minden fa...ságnak.
2015. nov. 15. 01:27
 14/15 anonim ***** válasza:
1 biztos,hogy az ISIS nem fog hatalomra kerülni, ez 1100%!!
2015. nov. 15. 13:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Most 2020 január elején tényleg majdnem jött már a 3. Irán és USA miatt de végül az izraeli érdekek nem szerették volna jóváhagyni.
2020. febr. 22. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!