Aki nem nagyon kedveli a románokat és szlovákokat, annak mi az indoka?
A szlovákokkal nincs bajom, régebben azt hittem van, de kiderült csak a magyarokkal van a baj.
Románt nem nagyon ismertem, csak erdélyi magyart, ök nagyon jóindulatú de idegesítöen kicsinyes emberek voltak.
A románokról inkább csak a Politika miatt negatív a vélemény, ök 20. századben nem egyszer támadták hátba a partnereiket.
főleg történelmi oka van, meg neveltetés áll a háttérben...
mi a saját hazánkkal vagyunk határosak és minket sem szeretnek, hisz tőlünk vették el a hazánk egy részét...
sokakkal ki lehet jönni normálisan, viszont mind2 oldalról vannak akik alapból ellenségesen állnak a másikhoz a "sérelmeik miatt"...
22F
Az, hogy nem ismer közülük egyet sem. Tény, hogy van feszültség a történelem miatt, de azért ezt ne úgy képzelje el senki, hogy nem lehet átmenni a szomszédba, mert egyből megkéselnek. Meg nagyon sok ember a focimeccsekből indul ki, merthogy a magyar-románon is milyen feszkó van mindig. Most képzeljétek le, ha a magyar fociszurkolók alapján ítélnék meg Magyarországot. :D
Én is ismerek több olyan embert, aki köpköd a románokra meg a szlovákokra, de még előben egyet sem látott. Ők is ugyanolyan emberek mint mi, náluk is vannak radikálisabbak és nyugodtabbak. Ez alapján lenézni vagy nem kedvelni egy embert, hatalmas unintelligenciára utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!