Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem fura, h jóban vagyok a...

Nem fura, h jóban vagyok a tini szerelmem anyukájával?

Figyelt kérdés

Régesrég, kb 12 évvel ezelőtt reménytelenül szerelmes voltam az évfolyamtársamba. Valahogy úgy éreztem, hogy talán ő is érzett valamit,de sosem volt köztünk semmi. Szomszédom lett rá egy évre. Szinte minden nap láttuk egymást,köszöntünk pár szót váltottunk,és ennyi.

Azóta eltelt jó pár év. Én fodrász lettem.

Férjem van és egy lányunk! Imádom a férjem, és már rég elfelejtettem a tini szerelmem. Egy éve én vágom a tini szerelmem anyukájának a haját. Jókat szoktunk beszélgetni. :) Ma felhívott csak úgy és beszélgettünk általános dolgokról.

Így belegondolva , milyen érdekes az élet...

Szép emlék maradt ez! :)

Félre ne értsétek, eszem ágában sincs elhagyni a férjem és nem is ábrándozok másról! Csupán ez egy régi emlék, és érdekes a sors,hogy az anyukájával ilyen jóban vagyok most.

Nektek is van hasonló történetetek?

2015. nov. 9. 19:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. nov. 9. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!