Hogyan érhetem el, hogy a jóban legyek vele?
Nem közvetlen a főnököm de magasabb beosztásban van, mint én. Még új vagyok ezek a munkahelyen, viszont látom, hogy nagyon sok közös van bennünk. Ő egy 30+ éves nő, család nélkül. Én egy 24 éves csaj vagyok.
A problémám az, hogy kicsit magának való vagy is elvan akkor is ha nincs senki a közelében. Ami amúgy rám is igaz, de szeretném jobban megismerni, hátha ő is rájön mennyire hasonlítunk.
Csak azt nem tudom, hogy lehet ebből a munkahelyi helyzettől elvonatkoztatni. :/
Nem tudom miért de tényleg szeretnék jóban lenni vele, szeretném, ha egy barátság alakulni ki.
Van ötletetek, hogy hogyan lehetne ezt elérni? A legnagyobb problémám, hogy most kicsit olyan megközelíthetetlennek érzem, ez miatt gyáva vagyok a próbálkozásokban, de arról azért van már tudomásom mik érdeklik ilyenek, pont ez miatt látom azt is, hogy mennyire közös az érdeklődésünk.
Valami tanács? Vagy valakinek valami hasonló tapasztalt?
#2 mondasz valamit :D
Első és legfontosabb, dolgozz jól,és legyél megbízható.
Valami közös téma kell,amin el tud indulni egy beszélgetés, aztán majd alakulnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!