Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan érhetem el, hogy a...

Hogyan érhetem el, hogy a jóban legyek vele?

Figyelt kérdés

Nem közvetlen a főnököm de magasabb beosztásban van, mint én. Még új vagyok ezek a munkahelyen, viszont látom, hogy nagyon sok közös van bennünk. Ő egy 30+ éves nő, család nélkül. Én egy 24 éves csaj vagyok.

A problémám az, hogy kicsit magának való vagy is elvan akkor is ha nincs senki a közelében. Ami amúgy rám is igaz, de szeretném jobban megismerni, hátha ő is rájön mennyire hasonlítunk.

Csak azt nem tudom, hogy lehet ebből a munkahelyi helyzettől elvonatkoztatni. :/

Nem tudom miért de tényleg szeretnék jóban lenni vele, szeretném, ha egy barátság alakulni ki.

Van ötletetek, hogy hogyan lehetne ezt elérni? A legnagyobb problémám, hogy most kicsit olyan megközelíthetetlennek érzem, ez miatt gyáva vagyok a próbálkozásokban, de arról azért van már tudomásom mik érdeklik ilyenek, pont ez miatt látom azt is, hogy mennyire közös az érdeklődésünk.

Valami tanács? Vagy valakinek valami hasonló tapasztalt?

2015. nov. 7. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Esetleg a szemkontaktust bevezethenéd, de ne bámuld folyamatosan, mert az egyben feltűnő és ugyanakkor visszataszító. Ezt tekintheted első lépésnek. Ha melletted lenne félméteres közelségben, vagy elsétálnál mellette, akkor egy apróbb megjegyzést tehetnél felé, nem konkrétan az ő róla szóló kontextusban, de az érdeklődésével kapcsolatosan (ne legyen túl hosszú, inkább rövid, de annál ütősebb). Később mellé ülhetsz, állhatsz, de ne légy feltünő. Különben, ha a munkahelyi elhelyezkedésedről adnál 1 meghatározást, lehet egyszerűbb lenne tanácsot adni. Ha nem, akkor pedig sok sikert!
2015. nov. 7. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem is ismered, honnan tudod, mennyi közös van bennetek?
2015. nov. 8. 00:37
 3/3 anonim ***** válasza:

#2 mondasz valamit :D

Első és legfontosabb, dolgozz jól,és legyél megbízható.

Valami közös téma kell,amin el tud indulni egy beszélgetés, aztán majd alakulnak a dolgok.

2015. nov. 8. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!