Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mié rt érzem így? Lehet ezen...

Mié rt érzem így? Lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés

16éves lány vagyok,ha ez számít.Állandóan úgy érzem hogy nem felelek meg senkinek,és hogy mindenki jobb nálam. Szerintem igaz barátaim vannak, de a múltban elvesztettem már pár embert és mindegyiket azért mert nem voltam elég jó és ezt onnan viszem hogy azok akiket elveszettem azért volt mert mást/másokat választottak helyettem. És ezért gyakorlatilag folyamatosan parázok hogy mikor veszitek el valakit mert nem vagyok már elég jó,izgalmas. És ebből az érzésbol

nagyon elegem van,de nem tudom mit tehetnék ellene,mert más ember nem akarok lenni csak azért hogy másoknak megfeleljek...

valaki tudna tanácsot adni?:(

mert lehet ez tini dolog de szerintem nem,és tenni akarok ellene.

2015. nov. 4. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Az élet ilyen:ismerősök barátok hol jönnek, hol mennek, kevés az 1-2 aki állandóan mellettünk van. Lehet, hogy nem veled volt a baj és nem azért választottak mást. Szimplán van olyan, hogy valaki úgy érzi, másmilyen stílusú, hangulatú, beállítottságú ember kezdi vonzani és azzal érzi jól magát. Nem szabad emberekhez görcsösen ragaszkodni. Aki menni akar, menjen, az jobb is ha megy. Aki tényleg értékel (az az 1-2) az maradni fog. Ha pedig az igazi társadat megtalálod, akkor ez már nem fog izgatni. Csak magadnak kell megfelelned, senki másnak. Nagyon boldogtalan leszel, ha másoktól és véleményüktől teszed függővé, hogy hogyan érzed magad. Mindenki értékes és jó valamiben, csak ezt nem ismerik fel sokan. Töltsd azzal az idődet, aki értékel és tudja mik az előnyeid. Tenned semmit nem kell, legyél önmagad, iratkozz fel Szabó Péter önfejlesztési trainer ingyenes videóira, nagyon hasznos.
2015. nov. 4. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!