Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki várja a karácsonyt, ki mit...

Ki várja a karácsonyt, ki mit szeretne ajándékba kapni?

Figyelt kérdés

2015. nov. 2. 21:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem várom.

Nem kell semmi, az mondjuk jó ajándék lenne, ha kitörölnék a karácsonyt az ünnepek listájából, de hát mint az gyik válaszoló mondta, evvan.

2015. nov. 3. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Én nagyon várom, nekem ez a nagybetűs ÜNNEP. Imádom a készülődést, az egész december ekörül forog, ajándékok beszerzése, vasárnaponkénti sütisütés, dekoráció, aztán amikor végre eljön a nagy nap, együtt a család, mindenki boldog - szerencsére ránk nem jellemző a családi-ünnepi balhé.

Fogalmam sincs róla, mit szeretnék kapni, semmire sincsen szükségem, ami kell, azt megveszem magamnak.

2015. nov. 3. 18:57
 13/17 anonim ***** válasza:

imadom a karacsonyi keszulodest

azt kivanom, h anyukam meggyogyuljon, es legyen tarsam

2015. nov. 3. 22:52
 14/17 anonim válasza:

Úristen hát én is elképesztően várom :D

Most halloween után szoktam minden évben elkezdeni készülődni( karácsonyi zenék,filmek, egy két karácsonyi dísz)

De úgy isten igazából majd december elejétől fogok megőrülni.

Legszebb nap az évben.

Hát én szeretnék már régóta egy iphone 5-öt. Elvileg most megkapom karácsonyra.

19/F

2015. nov. 5. 21:01
 15/17 anonim ***** válasza:

"Semmi extrém, nem szoktam vele foglalkozni, van a szekrényben egy 15 centis műfasz azt kiszoktam tenni az asztalra ha eszembe jut és ezzel le van tudva. Kinőttem picit már a dologból."

Igazi felnőtt nagylány vagy!

2015. nov. 5. 21:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Haha, egy sz betűvel több a kelleténél... komolyan menj el humoristának, őstehetség vagy...
2015. nov. 6. 02:14
 17/17 anonim válasza:

Hogy őszinte legyek a karácsonyt konkréten nem, csak utána a szünetet. Mivel kötelező jelleggel végiglátogatjuk a rokonokat, pihenni nem sokat fogok, csak jópofizni, és elmondani sokszor ugyanazokat a dolgokat a suliról.

Ajándéknak meg semmit. Még ha nagyon eltalálják, valahogy akkor sem örülök neki igazán, ilyen a természetem. Ha egyszer csak annyi lenne a karácsony, hogy a szűk családommal egész nap otthon vagyunk, szépen lassan feldíszítjük a fát, főzünk valamit, este eléneklünk pár karácsonyi dalt a fa előtt, aztán megvacsizunk, az jó lenne.

2015. nov. 12. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!