Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A férfiaknak mégis mit lehet...

A férfiaknak mégis mit lehet venni ajándékba?

Figyelt kérdés
Mindig lehetetlennek tűnik, mert oké, hogy a barátjának egy nő tud venni dolgokat. De mondjuk az apósnak csak nem vehet alsógatyát, pulcsit, after shavet, stb... de akkor mégis miket lehet nekik adni?
2014. dec. 20. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
sál?
2014. dec. 20. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Zoknit könyvet ha használ ruhazsepit vagy vmilyen kinti eszközt. Vagy sál kesztyű törölköző v vmilyen szép ital ha van kocsija a kocsiba vmilyen apróságot.
2014. dec. 20. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
jó minőségű pálesz
2014. dec. 20. 22:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyen játékot, ezt nagyon szeretik a férfiak:

[link]

2014. dec. 20. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Az én apámnak pl nem lehet:

- zoknit, mert van neki. Csak fekete meg fehér.

- nyakkendőt, mert igényes rájuk, ő szereti kiválasztani

- könyvet, mert ritkán kelti fel az érdeklődését egy könyv

- ruhát: szintúgy igényes rájuk

- karórát, mert már van neki

- kocsis cuccot, mivel nincs autója

- kerti cuccot, mert nincs kertünk

- nyakkendőtűt, mert már van neki (egyébként se divat most)

- hobbihoz köthetőt dolgokat: ahhoz már megvan mindene

- parfümöt, mert nem használ

- piát, mert kicsit alkesz

- monogramos öngyújtot, mert vettem már, kifogyott, és el is tette a fiókba

És itt meg is állt a tudományom. A férfiaknak nem lehet ajándékot venni. A férjem például sosem vágyakozik valamire, mindig megveszi azt, amit akar. Nincs olyan kívánsága, amire jutna idő, hogy teljesítsem.

2014. dec. 20. 23:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Menj be egy military boltba,annyi érdekes cucc van,hogy nem is hinnéd.Ezt nőként mondom:)
2014. dec. 20. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:

én a legjobban a táplálékkiegészítőnek örülök.

fehérje,vitaminok.

vagy a piának,vagy a borotválkozó szereknek,mert ezeket mind tudom hasznosítani.

ruhát nem szeretek kapni,mert keveseknek van olyan jó ízlése mint nekem és a saját ruhatáramat is gondosan válogattam ki.

de egy a sportommal vagy más érdeklődési körömmel kapcsolatos könyvnek is örülök nagyon,de ilyet még csak 1x kaptam.

2014. dec. 21. 00:19
 8/8 yuda ***** válasza:

Valami különlegesebb édességet azért akkor is lehet venni, ha nincs más megoldás.

Egyébként pedig annak , aki azt írta, hogy kizárt már mindent, mert ez is van neki, az is van neki..stb.

Miért kellene praktikus dolgot venni? Egyszerűen veszel neki valamit és kész. Nem a praktikusság a feladat, hanem a gesztus. Mit foglalkozol vele, hogy elolvassa az általad vett könyvet, vagy mit kezd még egy új nyakkendővel?! Ha tényleg olyan lehetetlen ember, ahogy lefested, akkor veszel neki bármit és ez van. Bízd rá, hogy örül neki, vagy sem, használni fogja, vagy sem. A te dolgod nem ez. Nem kell helyette örülnöd sem. Egyszerűen jószívből veszel valamit, odaadod örömmel és a feladatod bezárult.

Egyébként pedig adhatsz neki vásárlási utalványt, mozijegyet, színházjegyet, meghívod egy étterembe ezalkalomból, zenei DVD-t, filmet,...stb.

Azért ne szűkülj már be tíz dologra, mert van még ezen kívül 200 ezer másik.

2014. dec. 21. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!