Tényleg inkább azok az emberek hallgatnak rockot?
Összekevered ok okozatot.
Jó ízlés, gondolkodás, nyíltásg ---> "kirekesztés", jó zene hallgatás
Ne pedig, "kirekesztés" ---> jó zene hallgatás
Ez hülyeség! Én is szinte csak rockot hallgatok, de nem vagyok kitaszítva sehonnan.
Kárpátia, Tankcsapda stb. : rendes szöveg, jó zene :D ennyi az egész :)
Sokkal több van ezekben, mint a béna, nyálas amerikai számokban, ráadásul ez a miénk, rólunk szól :)
Hát én 7 éves kislány voltam, amikor eldöntöttem, hogy a Bon Jovitól a You Give Love a Bad Name, meg az It's My Life meg a Status Que-tól a Whatever you want jó dalok. Visszafelé már működhet: esetleg egyeseket kinézhetnek, amiért rockerek. É ezt páran észreveszik, mint ahogy te is észrevetted, ugyanúgy más is. És egyesek, akik pózerek, esetleg mondhatják, hogy jaj, ez de érdekes, ők amúgy is kitaszítottnak érzik magukat, na, akkor rockerek lesznek, de amúgy nem ez a normális irány, csak van ilyen is biztos. Az emo sem érfelvágásnak indult.
Én amúgy 22 éves nő vagyok, Bon Jovit, Aerosmitht, 80-as évek glam metálját, 70-es, 60-as éveket, Nightwisht, Lordit, mai feltörekvő finn sleaze metált hallgatok, és sok barátom van, nem vagyok kitaszított. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!