Mennyire kivitelezhető?
Nos, a tervem az, hogy elszököm a legjobb barátomhoz Pécsre. Nem sok időre, csak 4 napra terveztem. Több okból kifolyólag is, de ezt most nem részletezném.
Szóval van 2O ezer forintom. A jegy innen 5k Forint, oda-vissza, a maradékot beosztom kajára, hogz ne barátnőmön élősködjek ingyen.
Elindulnék mondjuk hétfőn reggel, olyan 6-7 körül. Felérnék Pécsre délben. Ott megpróbálnék eltalálni barátnőm iskolájához, mert ő nyilván ott lesz. Mire megtalálom valószínűleg már végzett. Elmegyünk hozzá, a telefonomat otthon hagyom, hogy ne tudjanak lenyomozni. Azt a pár napot eltengetem ott, majd hazajövök.
Mennyi az esélye hogy megtalálnak, ha csak a lakásukban vagyok? Mármint értitek, nem mennék sehova, csak otthon lennék, nem lépnék be facebookra meg ilyenek.
Ha ügyvédek, akkor feltételezem nem minimálbérét melóznak.
Nem is értem igazán, miért van szükségük a te pénzedre.
Nem áll össze a sztorid.
Diplomás, tanult emberek.
Nem hiszem el,hogy nem lehet velük normálisan beszélni.
Mennyi pénzt kapsz havonta a gyakorlatra?
Nem lehet,hogy túl sokat,és azért kell leadnod a felét,hogy megtanulj bánni a pénzzel,ne szórd el baromságokra?
Írj már le pár szituációt kérlek,amikor a szüleiddel konfrontálódtál!
Az,hogy 2 napig rád se néztek, az gáz,meg lehet elhanyagolnak, az is.
Mennyit dolgoznak?
Mondjuk nem lehet kifogás az elhanyagolásodra, a sok munka,de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!