Mit tennél ha bekerülnél az éhezők viadalába? Hogy probálnád megnyerni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 23:13
2/8 anonim válasza:
Én tuti kiesnék az első körben, mert fizikailag nem vagyok a topon, nem tudnék futni, fára mászni, meg ilyenek. Ami biztos, hogy nagyjából velem megegyező körzetekből, kasztokból származókkal megpróbálnék ideig-óráig szövetséget kötni, vizet találni, ha úgy látom, van esélyem, akkor fegyvert szerezni... meg nagyon érdekesnek mutatni magam, hátha felfigyel rám vmi szponzor.
3/8 anonim válasza:
Mosolyogva feltartanám az ég feké a két kezem, nyújtott középsőujjal és várnám a halált, az életr amúgy sem ér semmit nem csak abban a világban, ebben sem.
4/8 anonim válasza:
Megpróbálnám túlélni. Keresnék szponzorokat, inkább bújdosnék, harc helyett, viszont azért ha lenne lehetőségem elraknék egy-két fegyvert (persze, csak olyat, amit tudnék vinni magammal). Szövetségbe csak akkor lépnék, ha megbíznék az adott emberben. Nagyjából ennyi.
Egyébként én is ezt nézem, bár már láttam egy párszor. Egyik kedvencem:)
5/8 Sunshinedoll válasza:
Még a felkészítőn összefeküdnék azokkal akiknek a nők jönnek be, megmanipulálnám őket, hogy engem ne öljenek meg, a maradékot valószínűleg megmérgezném, a végén pedig megnyerném.
VAGY
Pánikrohamot kapnék a gong után és ott helyben szívrohamot kapnék.
6/8 anonim válasza:
Zúzmónak álcáznám magam, mint az a láma szereplő a filmben. :D
7/8 opened paradise válasza:
Leülnék a földre. Én senkinek sem szerzek örömet a show-val és az élet nem ér annyit,hogy fussak :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!