Számít facebook-on mennyi ismerősünk van? Akinek sok van, hogy csinálja?
Nekem nem számít. Sosem voltam egy nagy társasági arc, kevés barátom van, még a mostani ismerőseim nagy részével sem beszélek rendszeresen. Nem ettől függ az, hogy a szociális életem mennyire jó, mennyire érzem boldognak magam.
Amúgy meg akinek ilyen nagyon sok van, azok általában bejelölnek, visszajelölnek bárkit, aki:
-csak úgy szimpi nekik
-aki bejelöli őket random, gyakran meg sem nézik, ki ő, mi ő (ebbe a hibába egyszer én is beleestem, mert sok reklámbot csinálja azt, hogy vesz egy helyfüggetlen fotót vkiről, beírja az XY-t gimit tanulási helynek, aztán bejelöl mindenkit az XY gimiből... névről nem ismertem a csajt, de olyan átlag csaj feje volt, kb. 6 olyan jutott eszembe a gimiből, azt hittem, ismerem... aztán folyamatosan az volt, hogy mindenféle kamu reklám szarokra küldözgetett felkérést stb.)
-bejelölnek mindenféle emberkét, akikkel életükben 2 percig találkoztak egy buliban, kb.
Szerintem számít, de pont ellentétesen, mint gondolod: engem egy bizonyos mennyiség után idegesített, és kitöröltem mindenkit, aki nem is volt igazi ismerősöm, vagy 1/5-e maradt csak meg az ismerősöknek.
Hogy csinálja? Nem úgy, hogy vadidegeneket jelöl be, de valóban mindenkit bejelöl. Pl. egyszer buliban megismert valakit, de többé nem találkoznak: bejelöli. Bejelöl minden iskolatársat, az egész sulit, akkor is, ha nem köszön nekik a folyosón, csak felismeri az arcukat. Bejelöli mindenkinek a tesóját, kishúgát is, z az anyukákat, a tanárokat, vagy az ő anyukájának tanítványait, azokat, akik egy faluban laknak vele. Igazából egyáltalán nem nehéz összeszedni rengeteg facebook-ismerőst, csal minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!