Ha valakit csak azért jelölök be facebookon mert jól néz ki, de nem ismerem, viszont van 40 közös ismerősünk akkor rá fog kérdezni, hogy miért jelöltem be, vagy betudja egy "biztos ismerem valahonnan"-nak?
Én nem szóltam le a kérdést :)
Erre nincsen sok statisztika, hogy mikor ír rád ezért. Valószínűleg, ha visszaír akkor ismerkedni akar ő is, csak valahogy elakarja indítani a beszélgetést máskülönben csak visszase jelölne vagy törölne egy időután az ismerősök közül vagy stb...
Nem tudom,mert nem használok fosbukot.
Mikor még IWIWet használtam anno én mindig utáltam,ha csak úgy jelölgettek ismeretlenül.
Tettem is fel kérdést az olyan embereknek,hogy miért jelöltek be.
Ha tetszik a srác neked és esetleg akarsz tőle valamit,miért nem írsz neki egy üzenetet?Vagy miért nem szólítod le élőben?Szerintem az élő kommunikáció sokkal jobb,mint ez a jelöléses baromság.
Mit vesztesz vele?Ha sikerül,akkor sikerül,ha meg nem max elküld elutasít...mész tovább.
(Gondolom azért taliznál vele.)
Bár,ha nagy kocka vagy,akkor csak jelölgetsz embereket össze vissza. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!