Cdc22 kérdése:
Szerintetek James_mc miért lett olyan hÍres?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 08:41
11/16 anonim válasza:
Miért mi a betegsége? Szobafüggő. Az ilyet tényleg le kellene köpni. És az utolsó előtti is válaszolhat, ugyan úgy mint mindenki más te.... De azért utolsó előttinek is a témához kapcsolódó dolgot kéne írnia, nem erről a Herbyről vagy kiről.
13/16 anonim válasza:
Persze, azért megnéztem és csak sikerült kidugni az orrát egy fesztiválra.
Csak előállt egy jó kifogással miért mereszti a seggét otthon és tartja el őt a nője. Egy igazi gusztustalan, lusta féreg...
14/16 anonim válasza:
Szerintem o a legjobb vidis mert a ti kuldtetek en vegigjatszommal lett o igazan hires
15/16 anonim válasza:
Mert a sok 9 éves azt hiszi hogy az a Minecraft amit James maci csinál, közben az meg nem is Minecraft, csak annak egy félig-meddig lebutított illegális verziója, míg a rendes Minecraft attól nagyon messze van.
16/16 anonim válasza:
Hat nektek lehet..tenleg nem nezik ot 16 evesekde a stilusuk miatt nem james miatt.en az o videoin 'nottem fel' 100 vidist lattam mar de mind bekepzeto nem.. a 80000 feliratkozos norbijoval videozik mert jofej a tobbi bekepzelt csak nagyobbakkal vidizik a nezetsegert... en voltam james 95. feliratkozoja es elkepzelhetetlenul orult a 100. feliratkozonak most meg a 300000 jon xD en orulok james sikerenek egyebkent azert lett hires mert szereny es a ti kuldtetek en meg vegigjaszom... es elondom nincs illegalis minecraft o ilyen es jo hardcores meg survivalos herbyt pedig akkor nezek ha unatkozok mert szar minecraftos a soron el a csaja dolgozik o ul azt videozik persze ogy naponta rak fel 3-4 videot nincs mas dolga!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!