Cdc22 kérdése:
Szerintetek James_mc miért lett olyan hÍres?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 08:41
2/16 anonim válasza:
Mert rengeteg kis kilenc imdája a májkráftotttt...
3/16 anonim válasza:
4/16 anonim válasza:
Ez nem híres,csak ismeri pár kocka.
5/16 anonim válasza:
# 3
Ránéztem ki ez. Túlzás hírnévnek nevezni, hogy 10 éves gyerekek nézik a videóit:D
6/16 anonim válasza:
Azért mert jó videókat csinál stb.. fentieket ugye lepontoztam a kiritizáció miatt.
kisköcsögkék..
James_mc igen is híres azért mert nagyon jó mc videókat meg gameplayeket csinál.. ennyi..
7/16 kszk2 válasza:
Valószínűleg mert a többi magyar videós hónaponta tölt föl egy videót ő pedig viszonylag sűrűn.
Én pont ezért nem szoktam magyar videósokat nézni...
8/16 anonim válasza:
Kedves utolsó. Herby naponta tölt fel videókat, és szerintem egész jó. Én szeretem. Ha eddig nem ismerted akkor nézz rá a csatornájára és döntsd el hogy tetszik e.
9/16 anonim válasza:
# 8
Herby? Az az élettelen senkiházi, aki a lakásból se meri kidugni az orrát és a nőjén élősködik. Le kellene köpni az ilyet...
10/16 anonim válasza:
Téged ki kérdezett? Nem Ő választotta ezt az életet, a betegsége miatt nem mozdul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!