Az emberek miert nem a kerdesre valaszolnak?
Maradjunk most ennel az oldalnal, de egyebkent az elet minden teruleten megfigyelheto...
Itt fel van teve egy X temaju kerdes es haritanak, kioktatnak, szepen korbe jarjak a temat, elmondjak a velemenyuket, de a kerdes megvalaszolatlanul marad. Miert?
Ha már a kérdésről ordít,hogy adott dologról halvány fingja sincs,inkább mindent elmondok róla,ami a véleményem,vagy amit tapasztaltam,helyesnek látok. Na ezt hiszik sokan kioktatásnak.
"jajj mit tegyek,kilyukadt az óvszer most terhes vagyok?" Ilyen kérdésekre ha vki azt írja,hogy nem most kéne szexelni,meg gyerek vagy mit fogod a faszt és stb. Ez azért van,mert ez egy tök logikus dolog,ha vki életében már olvasott legalább a szexről,védekezésről és női-férfi ivarszervekről, ivarsejtekről és stb.Meg eleve egy alap biólógia tudás amit a saját testünkről tudni kell,aki ilyen alapvető dolgokkal nincs tisztában megérdemli a felvilágosítást,kioktatást,véleményezést!!Tényleg sokan vannak,hogy halvány fingjuk sincs a dologról csak csinálják -.- De ez az élet bármely dolgaira is igaz.
Sokat válaszolok a kutyás topikba,borzasztó némelyik ember milyen sötét.
Pl,hogy a lány kutyámnak vér jön a nunijából,súlyos?Mit tegyek? és stb kérdések. Alap,hogy egy szuka kutya tüzel(menstruál) Ha már szuka kutyám van akkor ennek is utána nézek. De ilyen dolgokkal sincsenek tisztában az emberek.
De szinte semmivel sem.
Én meg minden egyes kérdésnél nem fogok jó pofizni,mert sokan meg sem érdemlik.
Az első válaszolóval értek egyet, sokan csak azért járnak ide, hogy tényleg kiírják magukból fájdalmukat stb stb. Meg szerintem szinte majdnem minden válasznál a válaszoló saját magából indul ki.
Ja, #3, ha már értelmiség, az nem hobbia, hanem hobbija! Bocsi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!