Hol tudnék találkozni Rudolf Péterrel?
Figyelt kérdés
Rudolf Péter a példaképem, mióta az eszemet tudom. Nagyon nagy álmom, hogy találkozhassak vele, és elmondhassam mekkora hatással volt/van az életemre. Hol tudnék vele találkozni? Van valami hely ahol meg lehet találni?2015. okt. 25. 23:55
1/8 anonim válasza:
Nézd meg, milyen darabokban szerepel most, és bármelyik fellépés után a színházban.
2/8 anonim válasza:
Centrál színház, művészbejáró környéke:) Barátnőm mesélte múltkor találkozott velük (még néhány színésszel) amikor ment egy előadásra a színház előtt.
3/8 anonim válasza:
Mivel mostantól (2015-től) leszerződött a Centrálhoz ott fog a legtöbbet játszani. Bár, ahogy én láttam, már egy ideje ott játszik a legtöbbet. A Centrál művészbejárója ott van a rendes bejárat mellett, szóval ha előadás után ott vársz egy kicsit, tuti, hogy összefutsz vele. :)
Nekem már egyszer szerencsém volt, és nagyon kedves volt :) Sok sikert
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat végülis pár hónappal később sikerült is. Én is a Centrálnál kaptam el köszönöm a tanácsokat:)
2016. máj. 22. 12:12
6/8 anonim válasza:
Engem is érdekel, hogy mi volt? :) Milyen tapasztalataid vannak Vele? :)
8/8 anonim válasza:
Engem is érdekel, hogy mi történt :)
Én is találkoztam Rudolf Petivel személyesen *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!