Ki van most fent Facebookon és ki tevékenykedik ott, (chat, lájkolás, megosztás). Valaki esetleg?
Ha valakinek nincs pénze telefonra, az nem ciki. De ha van, és arra sem képes, hogy vegyen egyet magának, az nagyon ciki.
A munkáltató nem fog mindig levelet küldeni.
3 emberrel chatelek, közben sörözök.
Te?
Én vagyok a ciki lemaradott srác.
Kérdező te hány éves is vagy?Gondolom annyi hogy csak a facebook korszakra emlékszel és azért hiszed hogy 5-10 év múlva is az lesz a legnagyobb,a facebook felhasználók nagy része téves értékrenddel rendelkező ember aki egy közösségi oldalon keresztül látja a világot ,ez miatt beszűkölt lesz és nem fog nyitott szemmel látni,és ez miatt gondolkodni se fog,ennek a következménye egy agyatlan társadalom akik birka módjára követnek egy közösségi oldalt és minden adatukat és magánéletüket is felrakják oda.
Szerencse hogy van még pár ember aki úgy használja ahogy kell
"az FB meg most kezdd feltörekedni"
Hány éves vagy, kérdező?
Nekem van FB-om, használom is: csetelni csak 1-2 emberrel szoktam, lájkolok, meg is osztok dolgokat, tezsek is fel fotókat. De csak azokat jelölöm be/vissza, akikkel tényleg jóban vagyok. Szerintem más életmódjába belebeszélni cikibb. Az rossz érv, hogy akinek van rá pénze, az vehetne, mert egyes esetekben fölösleges. Pl. aki a belvárosban él és gazdag, attól is megérthető, ha nem tart fenn egy autót, mert minek? Nyilván akinek nincs telefonja (pedig lenne rá pénze), annak nincs rá szüksége valamiért. Senki nem várja meg, hogy a főnöke kirúgja.
Én senkit nem akarok meggyőzni, szerintem mindkét oldal rossz, az is, aki ördögtől valónak tekinti az egész FB-ot, és mindenkit lenéz, aki használja, meg azt is, aki lenézi azt, akit nem. Persze aki nem néz le senkit, azzal nincs baj. Mondjuk azt nem tudom, hogy az miért jó, hogy valaki regisztrál, de sose használja, kép sincs meg semmi. Az mire jó?
15ös vagyok.
Nem arról volt szó, hogy a képek alá írtak volna valami sértőt, hanem a "való életben" volt szurkálódás olyantól, akitől nem is vártam volna. Miután nem is használtam szinte az fb-t, nem éltem meg különösebb lemondásnak, az tűnt a legkézenfekvőbbnek hogy törlöm magam (nem a fenti esett miatt, az csak hab volt a tortán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!