Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek Marilyn Manson...

Szerintetek Marilyn Manson milyen ember? Ki szereti? Mondjatok el róla mindent. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Sokan:D
2015. okt. 24. 18:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ha így gondolod, végre valaki aki nem szidja a kinézete miatt. Én is nagyon szeretem a számait.:)
2015. okt. 26. 07:42
 12/19 anonim válasza:
60%

A "Tainted love" c. Szám feldolgozása nagyon tetszik tőle,azon kívül még a The nobodies is. Sokszor végignézek interjúkat vele youtube-on,lehet fura,de szerintem nagyon megnyugtató a beszédhangja. Kiemelkedően intelligens ember,és mindig rezignált,higgadt véleménye van mindenről.

Mikor utóljára itt koncertezett egy magyar lányt felhivott a színpadra,és az ő elmondása szerint is intelligens ember.

Szerintem éles kontraszt van a színpadi Marilyn Manson és a magánember Brian Warner között.

Én kreativ tevékenységet űzök és sokstor táplálkozom Manson zenéjéből. Röviden ennyi,de még hosszan tudnám sorolni.

2015. nov. 19. 16:19
 13/19 anonim válasza:
Imàdom Mansont!Pèldakèpem ès szàmomra pèldaèrtèkű amit csinàl.Nem èrdekel hogy miket csinàl/csinàlt mert azok is fenomenàlisak.Kèrdező!Megtudtad venni a könyvet mert èn. kb egy hete keresem kutatom de sehol semmi.
2016. febr. 22. 10:21
 14/19 anonim válasza:
78%

szia

tavalyi kérdés, de én szeretném leírni azt amit tudok róla és megmutatni, hogy nem kell mindent elhinni vele kapcsolatban

1.egy koncerten addig nem volt hajlandó játszani, amíg a közönség szét nem tép öt kiskutyát - nem igaz! Manson szereti az állatokat soha nem tenne ilyet

2.leharapta egy denevér fejét, koncerten - összekeveritek! az nem Manson hanem Ozzy Osbourne volt, de ő is csak azért mert azt hitte, hogy az egy műanyag denevér

3.szintén egy koncerten lefejezett(?) egy csirkét - ez sem igaz, de állítólag (ÁLLÍTÓLAG!) egy Slipknot koncerten daraboltak fel egy csirkét

4.kivetette néhány bordáját, hogy leszopja magát és egy koncerten meg is tette - ezen már rendesen sírtam a röhögéstől. ennél jobbat nem tudnak kitalálni? ebből annyi igaz, hogy valóban kiszedték a lengőbordáját mert el volt neki törve

most úgy őszintén sokkal inteligensebb mint a legtöbb ember, 180-as IQ-ja van, verseket is ír. az egy dolog, hogy valóban őrült de neki legalább van egyedisége. youtube-on is vannak fent vele interjúk és magánszemélynek teljesen normális, poénos

ennyit erről gyerekek, nézzetek utána a dolgoknak mielőtt ítélkeztek

2016. ápr. 8. 18:55
 15/19 anonim ***** válasza:
6%
Egy ilyen embernek nem szabadna szabadon mászkálnia. Jobb hely lesz a világ amikor a fickó a pokolba kerül. A zenéhez meg nincs semmi koze
2016. ápr. 9. 16:07
 16/19 anonim válasza:
Írjátok hogy jól kommunikál.Mivel újságíró volt.Kiváló ember,addig amíg nem énekel.Mint médiaszemély szeretem,de mint énekes utálom
2017. febr. 6. 19:56
 17/19 anonim válasza:

Imadom. Imadom. Ja és imadom.

Amúgy lehet, hogy velünk van a baj, hogy nem egy olyan sztár utan megyünk, aki semmit se tesz le az asztalra.😂

#MM4ever

2017. ápr. 6. 22:14
 18/19 anonim válasza:

Nem hallgatom a zenéit.De van tehetsége.Amugy megértem,hogy rosszul esik.

Nekem is rosszul esik ha Beyoncét fikázzák.Mert hát példakép...

De amugy különleges,azt viszont nem tudom,hogy milyen ember.

2017. nov. 23. 18:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Én szeretnék majd gótokkal találkozni,de nem vele asszem..

Ma megnéztem egy klipjét és elsietett magam..nem azért, nagyon fura és ijesztő,én sajnálom őt ,mindenki ilyen emberek ellen van pedig van oka hogy ilyenek.

Bántották őket és csodálkoznak hogy rossz válnak

Nem tartom jó embernek,sőt ijesztő fura ,érdekes de azért sajnálom én nagyon szívesen beszélgetnék vele az életéről

2021. júl. 22. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!