Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az olyan embernek minek van...

Az olyan embernek minek van telefonja aki nem veszi fel ha rejtett számról hívják?

Figyelt kérdés

Sosem tudtam megérteni, miért nem veszik fel ha rejtett számról hívják? Mi van ha valami fontos miatt hívják? Vagy bármi. Engem pl hívott már fel kórházból orvos is rejtett számról... meg nem egy hívatalos helyről kerestek már fontos ügyben rejtett számról.. az ilyen helyeken főleg ha vezetékes telefonról telefonálnak nem tudják levenni a rejtettet csak úgy...

Kérdezem én, akkor minek van telefonjuk ha nem veszik fel?

2015. okt. 23. 10:57
1 2 3 4
 31/36 pit-Yu válasza:
Kérem a számod, oszt meglátjuk :)
2015. okt. 23. 16:38
 32/36 Hárs Sándor válasza:
100%
Pl.ha valakinek Skype előfizetése van, nem biztos, hogy hivoszamot is vett hozzá.
2015. okt. 24. 12:43
 33/36 anonim ***** válasza:
a rendőrségről is rejtett számon hívnak
2015. dec. 9. 10:26
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező ha ilyen ismerősöm lenne mint te, én nem venném fel neked a telefont ...
2015. dec. 9. 21:41
 35/36 anonim ***** válasza:
Na kedves kérdező, mondok neked valamit! Képzeld el, hogy kopogtat valaki az ajtón símaszkban vagy arcát sállal eltakarva! Ajtót nyitsz neki?! Ugye, hogy nem??? Na, ezért nem vesszük fel a rejtett számot sem: beazonosíthatatlan, egyáltalán nem tudhatod, milyen (rossz) szándékkal hív fel, aztán a túlsó fél meg röhög a markába, mert a dolognak az ő részéről nem lesznek következményei!
2016. jan. 9. 21:17
 36/36 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsó válaszolóhoz. Neked milyen következmények lehetnek belőle??
2016. febr. 7. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!