Az olyan embernek minek van telefonja aki nem veszi fel ha rejtett számról hívják?
Figyelt kérdés
Sosem tudtam megérteni, miért nem veszik fel ha rejtett számról hívják? Mi van ha valami fontos miatt hívják? Vagy bármi. Engem pl hívott már fel kórházból orvos is rejtett számról... meg nem egy hívatalos helyről kerestek már fontos ügyben rejtett számról.. az ilyen helyeken főleg ha vezetékes telefonról telefonálnak nem tudják levenni a rejtettet csak úgy...
Kérdezem én, akkor minek van telefonjuk ha nem veszik fel?
2015. okt. 23. 10:57
11/36 anonim válasza:
Had döntsem már el kinek veszem fel meg kinek nem.. Ha rejtetta száma akkor én is az maradok a számára , ennyi
12/36 A kérdező kommentje:
#10 a szolgáltató tiltotta le mert rászálltak a számunkra és a mi számlánkra beszélgettek és horribilis összegek jöttek ki...
2015. okt. 23. 12:35
13/36 Sunshinedoll válasza:
Ha fontos, akkor ki tudja írni számot. Sose veszem fel, ha rejtettről hívnak. Azért van telefonom, hogy az összes többivel, aki nem rejtettről hív, tudjak beszélni. Meg azokkal, akiket én hívok.
14/36 anonim válasza:
Én csak akkor veszek fel rejtett számot ha várok valami hívást, mert előre meg lett beszélve egy találkozó vagy valami. De ha csak így simán felhív akkor nem veszem fel
15/36 anonim válasza:
Mert nem tudom ki, ebből kiindulva nem ismerem vagy nem érdekel. Ha ismer, küld egy sms-t, hogy vegyem fel. Ellenkező esetben így járt.
16/36 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom nem értem a logikátokat, hogy miért nem lehet felvenni a rejtett vagy az olyan számokat amiket nem ismertek, ha egy családtagotok korházba kerülne egy baleset miatt és felhívnának hogy mi történt ti meg nagyívből tennétek rá? hát gratulálok...
2015. okt. 23. 13:09
17/36 anonim válasza:
Majd értesít más, ha ők rejtett számot használnak. Ha olyan komoly dolog, akkor megtudnak keresni mást, aki úgyis hamar körbe telefonál.
Nem remegek 0-24ben amiatt, hogy valakit most baleset ért-e...
18/36 anonim válasza:
ez a forgatokonyv felettebb valoszinutlen.
19/36 anonim válasza:
Ha valakinek baja esik a családban akkor nem engem hívnak. Ha baja lett édesanyámnak akkor apám hívják és fordítva, ha tesómnak akkor a férjét/szüleit. Páromnak szintén a szüleit, haveroknak is a rokonait fogják hívni
20/36 anonim válasza:
Neked baj van az agyaddal, vagy csak simán idegbeteg vagy. Eleinte, mi közöd is van mások mobilhasználatához? Aki nem szeretné felvenni, ne vegye, de ha meghal vagy megsérül a családtagom, azt a családomtól tudom meg előbb. Másrészt miért vagy ennyire felháborodva? Azt hiszed, hogy megváltozik az emberiség, ha feljössz a gyak-ra hisztizni? Általában zaklatók is szoktak rejtett számról hívni, és szerintem minden embernek meg van a maga joga, hogy hogyan használja a saját telefonját. Nem az a baj, ha nem veszi fel valaki a rejtett számot, hanem ha semmilyen hívást nem fogad. De amíg a telefonom az enyém, hadd használjam úgy, ahogy akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!