Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz hogy nem...

Szerintetek gáz hogy nem tettem még le a jogsit?

Figyelt kérdés
Húszas éveim elején járó fiatal vagyok. Eddig mikor lett volna pénzem rá, egyszerűen sajnáltam ekkora kiadásba verni magam, mert nem láttam értelmét: Persze igen, tök jó lenne ha lenne jogosítványom, de mivel nincs kocsink, így azért hogy feltegyem a polcra mutatóba nem igazán látom értelmét. Nem motivál a dolog.
2015. okt. 18. 09:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de mindenképp előnyösebb letenni fiatalkorban, mert akkor még van rá idő. Most, hogy már dolgozok elég nehéz lenne meg leterhelő lenne még autós iskolába járni munka mellett, de szerencsére én fiatalkoromba leraktam. Nekem se volt még akkor kocsim, de előbb utóbb úgy is szükséged lesz rá az életben. Aztán befektettem egy kisebb autóba a pénzem ( 100 ezer forintot ) és már egy éve tökéletesen működik, tehát ha ügyes vagy és szerencséd van akkor kitudsz fogni olcsó kocsit, ami célnak megfelel.. sokkal felszabadultabb autóval járni dolgozni, mint busszal.. várni ott a megállóba meg időhöz vagy kötve.. meg ha szűkös az időd, akkor ide oda hamarabb eljutsz kocsival.
2015. okt. 18. 12:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen felesleges, mármint nekem. Az én főnökömet sem érdekli, hogy mivel jutok be az irodába.

Most Pesten élek, nagyvárosokban tervezek lakni, ahol szintén felesleges.

2015. okt. 18. 13:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha nem kell a munkához, egyáltalán nem gáz. Én letettem, mert valamiért az édesanyám és barátja mániája volt, hogy ezt le kell tenni és tudtak kedvezményt is szerezni. Én meg úgy voltam vele, hogy ha ennyire szeretnék, oké...

Kocsim nincs, szóval amióta (2 éve) megvan a jogsim, kétszer vezettem. Szóval felesleges aggódnod, ha majd kell vagy jobban állsz anyagilag, majd úgyis leteszed. Felesleges a dolog miatt aggódni! :)

2015. okt. 19. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!