Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az öngyilkosok körében miért...

Az öngyilkosok körében miért népszerű az akasztás?

Figyelt kérdés
Miért jó fuldokolni? Nem egyszerűbb kiugrani az emeletről?

2015. okt. 17. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
plusz ha nem emeletes házban laksz esetleg, akkor mit csinálsz, becsöngetsz valakihez a 10.-en, hogy kiugorhatnál-e az erkélyéről?
2015. okt. 17. 16:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát ha már öngyilkos akar lenni valaki, akkor legyen kreatív! Adja ki magát biztosítási ügynöknek, vagy valahogy jusson be!
2015. okt. 17. 19:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem. Viszont mifelénk meg a permetszer/sósav ivás a menő, főleg az 50+ korosztálynál. Nekem ez mindig olyan furcsa volt, hogy amikor megveszik a permetszert a boltban, hazaviszik és közben, ahogy ránéznek a flakonra, tudják, hogy ezt 'azért' vették. Valamiért ez furcsa érzéssel tölt el, ha rágondolok.
2015. okt. 18. 23:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy miért választják sokan ezt a megalázó módszert. Régen a bűnözőket végezték ki ilyen módon. Rengeteg másmilyen fajta öngyilkosság létezik helyette, de nem akarok ötleteket adni senkinek.
2021. aug. 23. 00:23
 15/18 thing66 válasza:
Oxigénre van szükség ahhoz, hogy az agy hasznosítsa a glükózt, fő energiaforrását. Ha az oxigénellátás megszakad, az eszméletvesztés 15 másodpercen belül megtörténik, és körülbelül négy perc oxigénhiány után az agy károsodása következik be Az egyik legelterjedtebb öngyilkossági módszer a mechanikus fulladás, amelynek során nyomást gyakorolnak a nyakra különféle hurokakasztással (Rahman, 2013; Shakya, 2017). Az akasztás általában öngyilkosság, ritkán véletlenül is megtörténhet (Salem, 2009), és rendkívül ritkán használható az emberölés elfedésére (Mallach, 1998). Úgy tartják, hogy ez az öngyilkosság olyan népszerű módja, mert a halál nagyon gyorsan és fájdalommentesen következik be. ...
2022. júl. 17. 15:20
 16/18 thing66 válasza:
csak egy kis segitség ez aki olyan szar helyzetben van mint én de gyáva ugrani
2022. júl. 17. 17:16
 17/18 thing66 válasza:
am külföldi oldalon keresgéljetek mert a magyarokon letiltják ezeket.
2022. júl. 17. 17:18
 18/18 anonim válasza:
68%
Én láttam egy olyan videót hogy Kínában fognak egy kendőt felkötik és csak simán bele rakják a fejüket és elvileg 15másod percen belül elveszted az eszméletedet és más fél perc múlva meg halsz és egyeltalán nem fáj eltér a hagyományos modszertől
2022. aug. 6. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!