A sör miért ennyire népszerű?
Mert olcsó? Berugni nagyon nehezen lehet tőle, ahhoz megkell inni 4-5 dobozzal, akkor igyon 2 rövidet!
Annyira nincs jó íze, hogy az ízéért igyák, akkor meg miért ennyire népszerű? Alig van benne alkohol, semmi értelme meginni, max azert hogy minel hamarabb menj vecére!
bármennyire is jönnek, hogy így pálinka úgy pálinka, hungarikum, meg minden, szerintem a pálinka alapvetően undorító. és a jobb ágyaspálinkáktól eltekintve semmit meg sem iszok, sőt a sima pálinkáról meg sem tudod mondani, hogy barack, vagy körte, esetleg szilvapálinka-e, netán meggy. tömény alkoholíze van, semmi másra nem jó, csak ha kapok, vagy továbbajándékozható ha rendes üvegben van, ha meg műanyagflakonos házipálesz, az meg megy télen az ablakmosóba, kocsiba, azzal keverem a vizet :D
bezzeg a sör, pont olyan kellemesen illuminált állapotba lehet tőle kerülni, annyit lehetetlen belőle inni, hogy hányás legyen az este vége. egy rekeszt benyakalsz egy este alatt, akkor is max jól érzed magad, meg sokat kell wc-zni, de ennyi. éééés nekem pl a rendes német, szűretlen búzasör nagyon nagy kedvencem, elég karakteres íze van :D amúgy meg a dobozos sört aszkorbinsavval tartósítják, a c-vitamin pedig egészséges, főleg így ősz fele, sok gyümölcsöt kell enni a vitamin miatt, miért ne igyam meg sörrel amire szüksége van a szervezetemnek. mi van még benne: víz, valami gabona, a napérlelte búzakalászok, az árpa, a komló, a nyári napsütés íze, minden benne van egy korsó sörben, szerintem kb valami ilyesmi lehet, ami miatt népszerű :D
Mert sokan szeretik. Ez ízlés kérdése.
Nekem pisiszagú, keserű és hányingerem van tőle. A barna sört még megiszom, de abba is csak belekóstolok, mert kellemetlen a hatása: eltompít, rossz hangulatot csinál feszültté tesz.
Inkább valami rövidet iszok, pl. vodkát, pálinkát, tequilát, mert ezeknek az ízét is szeretem és ha kisit többet iszok belőlük, olyan kellemes, vidám hangulatba kerülök tőle, de másnapos nem igazán vagyok.
Mert jópofa?
Khm...ez itt nem a reklám helye, meg egyébként is a kedvencem, ami önkényuralmi jelképet reklámoz, de ez most mindegy :D
Olcsó, nem fogsz tőle egyből padlót,közösség összetartó ereje van.
Melegben áldás,hidegben ajándék,természetesen jó hidegen.
Mi lehet jobb egy közös meccsnézős sörözésnél a haverokkal?
Van pár jobb dolog az életben,de ez is ott van az élbolyban,legalábbis nálam.
Ízlések és pofonok.
"hidegben ajándék"
Ittam már a szabadban -18 fokos téli hidegben sört..hát az minden volt csak ajándék nem.Egy pillanat alatt megdermesztette az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!