Szerintetek is nem szép Hugh Jackman felesége? Hogy tud ilyen öreg és ronda nővel élni? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 17:27
1/9 anonim válasza:
Hát nem egy szépség, de ha szeretik egymást..
2/9 anonim válasza:
Gondolom te írtad ki most azt a másik kérdést is.Mindenki szerelmes hírességbe életében legalább egyszer,nem érdemes a feleségére féltékenykedned ő már a felesége ennyi.
3/9 anonim válasza:
hát szeretnék én ilyen "csúnya" lenni 60 évesen...20 éves házasság után
4/9 anonim válasza:
Gondolom inkább van egy értelmes, sokoldalú, jó humorú, házias stb. nővel, mint egy csinosabb, ám üresfejű libával. Ennyi a titok, nem valami bonyolult dolog.
5/9 anonim válasza:
Miért, Pierce brosnan-nak hogy lehet ilyen felesége? :D
Nem minden ám a kinézet egyeseknél...
6/9 anonim válasza:
Ő él vele, biztos lát benne valamit :) Az, hogy kívülállóknak nem tetszik, egy dolog. Már ő sem fiatal.
8/9 anonim válasza:
Pb felesége valamiért nem gáz.
Az arca szép szerintem...meg kis cukin husis.
9/9 anonim válasza:
Hetesnek van igaza, a felesége meg leszbikus. Ezt egyébként mindneki látja, akinek van szeme. Engem is lehet lepontozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!