Nem gondoljátok hogy néhány tanár (sok diák is, elismerem) túl sokat enged meg magának?
Sok ilyet tudnék mondani,de pl mostani példa,a lényeg hogy én egyszer megbuktam,és az volt a tanárom aki ma helyettesített matekon.
Magyarázza a tananyagot,bár amúgy azóta felvagyok mentve,de nem emiatt,hanem egyébként is nem írtam a füzetbe, gondoltam inkább próbálok odafigyelni,hátha megértek valamit a tananyagból,oda is figyeltem ténylegesen,egyszercsak azt mondja nekem hogy emlékszik,tudja én milyen "matekzseni" voltam,de írni kéne...
Okén,gondoltam,tényleg nehogy megértse az ember,csak írja le és kész,de nem azzal volt a bajom hogy írni kell,hanem a közlési móddal...
én egy kicsit viccesen találom :D , hogy tudja milyen "matekzseni" vagy. De miért vagy felmentve matekból?
Amúgy vannak iylen tuskó, bunkó tanárok.
Azért mert sok tanár mondogatta állandóan hogy menjek el diszkalkulia vizsgálatra,meguntam(nem leszólásként mondom a tanárokra nézve,mielőtt valaki belekötne) és inkább elmentem,és felmentettek.
Nem nézem le a pedagógusokat,de attól hogy valaki tanár(vagy akárki)nem azt jelenti hogy ő mindent megtehet vagy mondhat...
Az hogy a matek nem megy,nem azt jelenti hogy hülye gyerek vagyok.
Egyébként ha el akarja magyarázni(ha nem,nekem az sem baj,írtam hogy nem azzal volt a baj hogy figyelés helyett írni kellett),akkor magyarázza el,nem azt kell figyelni elsősorban(oké,az is fontos,de nem elsődleges olyan tantárgynál amit érteni kell) hogy le legyen másolva és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!