Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Első részegséged hogy zajlott?

Első részegséged hogy zajlott?

Figyelt kérdés
Jöhetnek a sztorik :D
2015. okt. 10. 03:45
 1/5 A kérdező kommentje:
Én 16 voltam es az osztálykiránduláson (este) történt. Mivel szinte éhgyomorra ittam hamar beütött plusz szétfingtam a szálláson a szobánkat amikor már aludtunk vagyis encsak felig (meg sorolnám de valszeg felismernének :D )
2015. okt. 10. 03:56
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Nincsen sztorim, mert 50 év alatt még nem voltam részeg. Max. egy sör volt, de attól nem lehet berugni.
2015. okt. 10. 06:07
 3/5 opened paradise ***** válasza:

Egyedül ittam először,egy lány miatt...

Hetekig rá se tudtam utána nézni a kínai kajára.

De csak a testem tud berúgni.

Egyszer sikerült komolyabban,de ott is azért még valamennyire ott voltam fejben,viszont ott...volt minden.

Láttam egy videót,ahol egy 2 énekes is szaltózik (bár talán csak képzeltem :D) és azt mondtam,hogy ez nekem is menne. Az éneklés is,meg a szaltó is...

Amúgy 4 és 5 deci vodka között voltam,4-ig tök józan voltam.

Meg belehánytam a kádba :D

2015. okt. 10. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:

15 éves voltam, családi bográcsozás volt. Délután hugommal sunyiba ittunk egy kis mézes pálinkát, utána elmentünk sétálni és már éreztem egy kicsit. Utána este fele még ittam sört, bort, még mézespálinkát és kb. mindenki be volt rugva így nem nagyon vették észre. Annyira nagyon részeg nem voltam, de ezt mondanám az elsőnék.

Később 16 évesen már a buli része volt, de volt egy este ami számomra az első igazi földönfetrengős részegséget jelentette. Házibuliba mentünk. 16 éves kis csitri voltam én és a barátnőim. Volt már bennünk egy kis bor, ahogy beléptünk az első az volt, hogy vedeltük a vodkát. Semmi pohár, kb megittam negyed liter vodkát 5-10 perc alatt. Az este 3 fiúval csókolóztam de nem hogy még a nevük, az arcuk se ugrott be másnap. Hazafelé menet beleestem egy tócsába és nem tudtam felállni csak nevettem magamon. A biciklimmel többször elestem és kiszívott nyakkal talpig sárosan tekertem haza a legnagyobb nyugalomban, kb 2-3 órát késve a megbeszélt időponttól. A fürdőszobába mindent leborítottam, alig birtam megállni a lábamon. Most így utólag visszagondolva iszonyatosan szánalmas voltam. :D Nem hiába van az a 18-as korhatár.

2015. okt. 13. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja és kihagytam, hogy elvittem apám telefonát is, amit természetesen elhagytam.
2015. okt. 13. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!