Én vagyok túl szőrszálhasogató?
Nem tudom, ez-e a jó kategória, nem találtam megfelelőbbet.
Van egy nagyon felületes ismerősöm, igazából csak tudjuk egymás nevét, meg hogy hol vagyunk, de sosem kommunikáltunk.
Tegnap este (kedd) írt egy e-mailt, hogy bajban van, mert külföldi látogatói vannak, és a holnap (csütörtök) délelőtti egyik cég lemondta a programot, be tudnék-e ugrani. Ezer elnézést, de nagy segítség volna. Én ezt csak ma (szerda) reggel olvastam.
Rögtön írtam neki, hogy hívjon telefonon a részletek miatt, úgy gyorsabb. Nem ígérek semmit, de igyekszem.
Semmi. Fölhívtam egy közös ismerőst, hogy megszerezzem a számát, majd hívtam. Nem vette föl. Küldtem sms-t, hogy aktuális-e még a téma, mert 3 megbeszélést kellene átprogramoznom. Semmi. Még egy sms-t írtam, hogy ráérek 9-11 között, de kéne beszélnünk. Erre fölhívatott egy (gondolom) szervezővel, akiről sosem hallottam.
Azon húztam fel magam, hogy semmit nem reagált. Azon gondolkodom, hogy írok neki: "Kedves XY! Szívesen segítettem. Üdv. Z"
Jól gondolom, hogy ilyenkor egy köszönömöt valamilyen formában illik odaböffenteni? Vagy lehet valaki olyan elfoglalt, hogy erre nem ér rá?
40/F
O kert segitseget es nem reagalt az uzeneteidre?
En a 2. probalkozasnal hagytam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!