Férfiak, titeket zavar vagy tetszik egy nőn a szép sűrű, hosszú műszempilla?
10: Tényleg?
Mondom, ellentmond ennek az a tapasztalatom, amit már írtam. Csak épphogy ki nem szúrja a szemet műségre sem képesek a férfiak megmondani, hogy mű. Még azok a férfiak sem, akik évtizedek óta ismernek, sem veszik észre, ha egyik napról a másikra 5-ször olyan dús paróka van a fejemen, mint amennyi hajjal ismernek, hogy nem a saját hajamat látják. Ráadásul más szín esetén sem.
Én most fellapoztam néhány műszempillaképet a Google-n, és őszintén megmondom, ha 1-2 mm-rel rövidebb pillát választ, ás 5-10 szállal kevesebbet tetet fel, én sem mondom meg, hogy mű:
Fiúkon simán vannak ilyen pillák, amik maguktól nőttek nekik.
10: Még ezt is szívesen megmutatom.
Ha a 2. változattal (elkészült műszempilla) találkozol az utcán, honnan mondod meg, hogy mű? Még így, a valóságosnál nagyobbra nagyítva sem látni semmit, amiből ezt meg lehetne állapítani az ilyesmi felfedezéséhez hozzászokott, gyakorlott női szemmel.
a mű nem tetszik...
főleg ez a "mindig rajtam van" dolog sem jön be, hisz gondolom akkor nem vagy megelégedve magaddal...
22F
"A műszempillának meg az a lényege, hogy teljesen olyanra van megcsinálva, mintha igazi lenne"
A PVC mell is ez volna a lényege, aztán mégsem olyan.
Ha a műszempilla olyan mint az igazi: akkor teljesen fölösleges, mert az igazi is pontosan olyan.
Ha a műszempilla hosszú, koromfekete és sűrű: nem néz ki jobban, mint az igazi. Én még nem láttam olyan csajt, akinek jól állt volna.
A műszempilla megint egy olyan kacat, amit a nők egymás miatt hordanak, nem a férfiak miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!