Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiak, titeket zavar vagy...

Férfiak, titeket zavar vagy tetszik egy nőn a szép sűrű, hosszú műszempilla?

Figyelt kérdés
Mindig rajta van,sosem látni azok nélkül. Kort is irjatok légyszi :)

2015. szept. 30. 22:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
42%

10: Tényleg?

Mondom, ellentmond ennek az a tapasztalatom, amit már írtam. Csak épphogy ki nem szúrja a szemet műségre sem képesek a férfiak megmondani, hogy mű. Még azok a férfiak sem, akik évtizedek óta ismernek, sem veszik észre, ha egyik napról a másikra 5-ször olyan dús paróka van a fejemen, mint amennyi hajjal ismernek, hogy nem a saját hajamat látják. Ráadásul más szín esetén sem.

Én most fellapoztam néhány műszempillaképet a Google-n, és őszintén megmondom, ha 1-2 mm-rel rövidebb pillát választ, ás 5-10 szállal kevesebbet tetet fel, én sem mondom meg, hogy mű:

[link]

Fiúkon simán vannak ilyen pillák, amik maguktól nőttek nekik.

2015. szept. 30. 23:31
 12/28 anonim ***** válasza:
87%
A műbrokit is olyanra akarták csinálni, oszt mégiscsak jobb az igazi, még ha kisebb is:)
2015. szept. 30. 23:32
 13/28 anonim ***** válasza:
12: Hát ez nagyon jópofa!:)
2015. szept. 30. 23:38
 14/28 anonim ***** válasza:
47%

10: Még ezt is szívesen megmutatom.

Ha a 2. változattal (elkészült műszempilla) találkozol az utcán, honnan mondod meg, hogy mű? Még így, a valóságosnál nagyobbra nagyítva sem látni semmit, amiből ezt meg lehetne állapítani az ilyesmi felfedezéséhez hozzászokott, gyakorlott női szemmel.

[link]

2015. szept. 30. 23:41
 15/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, higgadj már le: észreveszik. Az én férjem elég vaksi az ilyesmire, nem tűnik fel neki egy új rúzs, körömlakk, vagy ilyesmi, de amikor régebben kipróbáltam a 3D-s műszempillát, azonnal megjegyezte, hogy valahogy más vagyok.. = )
2015. okt. 1. 02:34
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem zavar, de nem tetszik.
2015. okt. 1. 07:42
 17/28 A kérdező kommentje:
Itt most olyan szempillarol van szó, ami elég látványosan mű
2015. okt. 1. 09:04
 18/28 anonim ***** válasza:

a mű nem tetszik...

főleg ez a "mindig rajtam van" dolog sem jön be, hisz gondolom akkor nem vagy megelégedve magaddal...

22F

2015. okt. 1. 09:06
 19/28 anonim ***** válasza:
86%

"A műszempillának meg az a lényege, hogy teljesen olyanra van megcsinálva, mintha igazi lenne"

A PVC mell is ez volna a lényege, aztán mégsem olyan.

Ha a műszempilla olyan mint az igazi: akkor teljesen fölösleges, mert az igazi is pontosan olyan.

Ha a műszempilla hosszú, koromfekete és sűrű: nem néz ki jobban, mint az igazi. Én még nem láttam olyan csajt, akinek jól állt volna.

A műszempilla megint egy olyan kacat, amit a nők egymás miatt hordanak, nem a férfiak miatt. :)

2015. okt. 1. 09:36
 20/28 anonim ***** válasza:
Utálom a hosszú műszempillákat, pláne ha még oldalra is kilóg hosszan.
2015. okt. 1. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!