Sracok tetszik a lanyokon a műszempilla? Nem azok a csunyak hanem olyan izlesesen?
igen van olyan ami nagyon jól néz ki :)
16F
bármi ami MŰ nem tetszik egy lányon, max elsőre szépnek néz ki, de ha magától nem tud szép lenni az gáz...
22F
Nekem a legtöbb fiú ismerősöm oltogatta a műszempillákat. Pár hete azonban én is tettem fel 4D-s műszempillát,mindegyik egytől-egyik megdicsért és nem tűnt fel nekik,hogy műszempillám van. Később mondtam el nekik csak :)
Ha szeretnél tetesd fel,mondd el milyen szeretnél és olyat csinálnak. Nem csak 6cm hosszú,2cm vastag műszempillák léteznek. Mondd,hogy természetes hatásút szeretnél.
Ha elfogadsz egy tanácsot érdeklődj utána,hogy milyen minőségű ragasztót/szempillát használnak,mert ha rosszat akkor bajod is lehet belőle,csúnya is lesz és még a szempilláid is bánthatják.
Koszonom valaszod :)
En mindig elajulok toluk. Nagyon szepnek tartom a pillakat minden lanyon. :)
Nem tette tonkre a szempillaid?! Utanna meg szepen maradtak sajatjaid is?!
Kedves negyes. Koszonom a valaszod. Nem nagyon irok privatokra vissza. Egyet ertek hogy egy igenytelen lany ne eloszor a pillait csinaltassa meg hanem mast..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!