Petya90 kérdése:
Érdemes egyet hajat csinálni legyen csajom?
Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 23:02
1/12 anonim válasza:
Előbb magyarul tanulj már meg. Mit akarsz??
2/12 anonim válasza:
Ha a felhasználónevedben levő 90 a születési évedre utal, akkor lehetnének ennél sokkal komolyabb gondjaid is.
3/12 A kérdező kommentje:
Érdemes ecset hajat csinálni hogy legyen csajom?- igy akart szolni a kérdés elnézést a hibákért
2015. szept. 25. 23:07
4/12 anonim válasza:
Érdemes felakasztani magad, hogy Isten színe elé kerülj?
5/12 anonim válasza:
Persze, legyél te is tucat divatmajom. Csaj vagyok és szerintem az ecsethaj valami hányás. Lehányni se lenne igazából gusztusom. Vágass egy normális, férfias frizurát, de pedig olyat, mintha valami díszköcsög lennél.
6/12 anonim válasza:
Mibe fogadunk, hogy ha csinálsz ecsethajat, attól még ugyanúgy nem lesz csajod?
7/12 A kérdező kommentje:
ennyi köszönöm nem tudom a neved de én is igy gondolom ahogy mondod csak az igazság hogy minden csajnak ez jön be szinte de nagyon ronda....
2015. szept. 25. 23:25
8/12 anonim válasza:
Az még rondább, hogy nem bírsz egy mondatot magyarul leírni rendesen.
9/12 A kérdező kommentje:
értlemeset mondj vagy nem kell ide irj a kérdést érted
2015. szept. 26. 01:28
10/12 anonim válasza:
Érdemes megtanulnom magyarul mielőtt egy kérdést teszek fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!