Ez meg milyen "kapcsolat"?
Ma valaki ezt válaszolta egy kérdésre:
"Szerintem nem szamit, mi 3000 kmre elunk egymastol es 3,5 eve vagyunk egyutt.
18/L "
Majd amikor megkérdeztem,hogy milyen gyakran taliznak és honnan tudja,hogy nem qhúrel félre a pasija ezt írta:
"Felevente, igen a kezdetektol igy van.
Onnam tudom,hogy nem csal meg mert;
1) megbizok benne
2) szeretjuk egymast
3) hulye volna egy olyan not megcsalni mint en ;)"
Ez szerintem sem kapcsolat.
Semmi értelme.
Kivéve, ha már régóta együtt van egy pár és átmenetileg, pl. munka miatt távol élnek egymástól.
De hogy az egész kapcsolat ez a kezdetektől fogva. Hát ez kb. olyan, mintha csak neten lenne barátod.
Hülyeségnek tartom.
Most valószínűleg le leszek pontozva, de nem érdekel, és nem érdekel ha be is szóltok.
Mi a párommal 4 éve vagyunk együtt, közel laktunk egymáshoz,így akkor szinte együtt éltünk, de egyetem miatt 1000 km lett köztünk. Ez a távolság már lassan 3 éve van köztünk, és 2-3 havonta tudunk találkozni ( de a május vége- szept. közepe időszakban folyamatosan együtt vagyunk). Nemsokára végzünk és akkor újra együtt leszünk. Kapcsolatnak nevezem , mert nekem nem azon múlik egy kapcsolat, h állandóan velem van, hanem egy láthatatlan fonál, ami összeköt két embert lelkileg és testileg is vonzódnak egymáshoz. Ráadásul a mai technikával minden este látjuk egymást és a többit be tudjuk pótolni mikor találkozunk. Szeretem és ő is engem, és h megcsal vagy sem, azt nem tudom, de bízom benne.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!