Mi az utolsó érdekfeszítő összefüggés, amire rájöttél?
Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 21:55
11/17 opened paradise válasza:
"Épp elég éles a kés,sőt túlságosan is"
És most ezért írok bekötött ujjal.
12/17 anonim válasza:
Egyszerűbb elmosogatni kajálás után, mint megvárni hogy hányingerkeltően büdös, és penészes tányérok várjanak a konyhában :D
13/17 anonim válasza:
nemrég láttam egy dokumentum filmet az volt a címe-sellők,a megtalált test-
természetesen fikció,de érdekes gondolattal játszik,amiben megpróbálják elemezni egy sellő testét,tetemét.
így néz ki benne-
ezen elgondolkodva én egészen más következtetésre jutottam.
ha egy emberszabású teljesen átáll a vízi életmódra,akkor nem olyan lenne mint ebben a filmben,hanem sokkal vastagabb zsírréteg borítaná,mert az óceán hideg.
és a karjai sem maradnának meg,mert minden vízi állattá alakult emlős első lába uszonnyá vált és megrövidült.
ezért egy valódi sellő úgy nézne ki,mint egy nyomokban emberszabású fejjel rendelkező beluga delfin.
14/17 anonim válasza:
A 3-as metrószerelvényeinek a működési elvére.
15/17 anonim válasza:
1:38-hoz ez jutott eszembe:
16/17 anonim válasza:
17/17 anonim válasza:
Hogy a meghamisítani szó és a megigazítani szó nem egymás ellentéte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!