Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek Jamie Campbell...

Szerintetek Jamie Campbell Bower helyes pasi?

Figyelt kérdés
És aki azt mondja, hogy nem illett hozzá Jace szerepe a Csontvárosban, az miért gondolja így?

2015. szept. 17. 19:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

A kérdés a kinézetét vonatkozott és nem a személyiségére, gondolom senki nem ismeri itt személyes, hogy tudná nyilatkozni arról milyen kedves aranyos.

Mindenkinek más jön be, de azt azért csak el tudjuk dönteni, hogy nekünk bejön-e vagy sem. Nem arról van szó hogy most ki lett jelentve, hogy senkinek nem jön be, csak pont olyanok válaszoltak akiknek nem esete. Van pár millió csaj akinek bejön, de vannak akiknek nem. Nem az ő hibája, hogy nőies arca van, de attól még sokaknak nem jön be a nőies arc és ezért nem tartjæk helyesnek.

2016. márc. 20. 14:55
 12/13 anonim ***** válasza:
93%

En értem amit irsz de miert kell egyből cseszegetnii?? Es miert csak a 15 éveseknek jöhetne be? Basszus én azért irtam amit irtam mert ez igy van . es igen a külsőt kérdezték de én meg fogom védeni.!💪

25\L

2016. ápr. 7. 17:50
 13/13 anonim ***** válasza:
85%

A bugyi leolvad rólam tőle!

22/l

2017. jan. 7. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!