Mi lesz ha meghalunk?
Figyelt kérdés
Ti gondolkodtatok már ezen? Nektek mi a véleményetek erről?2015. szept. 15. 18:48
1/9 anonim válasza:
Igen, gondolkodtam.
Asztrális sík, mentális sík, reinkarnáció, stb. stb. Legalábbis én ebben hiszek és nekem ez tűnik a leglogikusabbnak.
2/9 A kérdező kommentje:
én is ebben hiszek remélem ez fog történni mármint a reinkarnáció mert nem sokáig szeretnék élni....
2015. szept. 15. 19:01
3/9 anonim válasza:
Semmi nem lessz... Sotetseg es kb a tested felfaljak a fergek. A csontvazad megmarad. Es egy ideig az emleked is de ez idovel elfelejtodik es teljesen eltunsz. De lehet valami teljesen mas tortenik bar en nem hiszek benne de egyszer uvyis megtudjuk.
4/9 anonim válasza:
Inkább az élettel foglalkozom, nagyon szeretek élni, olyan jó érzés néha csak úgy belélegezni a friss levegőt, vagy kirándulni a természetben(imádom az őszt, ahogy a fák lehullatják a leveleiket). Kihasználom az élet adta örömöket, jókat eszem, jókat iszom, bulizok, csajozok, sportolok, elutazom a Föld távoli pontjaiba. Meg rengeteg célom van még amit el szeretnék érni, ha az éltem egy könyv, akk. még rengeteg oldal van hátra, sok sok elvarratlan szál. Mivel túlságosan ragaszkodom a földi javakhoz, és az életemhez, ezért egészségesen élek, szeretnék legalább 100 évig élni. Szóval így végül is a halál is foglalkoztat valamennyire, bevallom félek is tőle, mert olyan bizonytalan dolog, igyekszem minél kevesebbet gondolni erre, aztán reméljük ráérek erre öregemberként foglalkozni, én abban reménykedek, hogy a halál után találkozom a szeretteimmel akik már meghaltak, talán egy mennyországszerű helyen, én hiszek Istenben is meg hogy valamilyen elbírálás majd lesz az alapján, hogy milyen életet éltem.
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök hogy élvezed az életet és ilyen csodásan le tudtad irni ezeket a szép gondolatokat. Én is hiszek istenben és remélem egyszer majd odafönt várnak az elhunyt szeretteim és majd együtt élhetünk örökké odafent a mennyországban. De sajna most nagyon kedvetlen és szomorú vagyok és nagy lelki fájdalmam van és nagyon a fejembe jár egy rossz dolog amit csunya kimondani. Véget szeretnék vetni az életemnek...
2015. szept. 15. 19:42
6/9 anonim válasza:
felboncolnak, eltemetnek, aztán hamar elfelejt mindenki
7/9 anonim válasza:
Nem tudom.és a véleményem : remélem nincsen reinkarnáció
8/9 anonim válasza:
Elásnak a földbe jobb esetben, kicsivel rosszabb esetben valami urnában tárolnak minket a nappaliban.
Ha tudatunkra gondolsz akkor meg nagyon nem kell gondolkodni, semmi nem lesz velünk. Egyik pillanatban még élünk másikban már nem. Akárhányszor kéred meg a húsvéti nyuszit/mikulást/valamelyik istent/egy hullócsillagot, egyik sem fogja megváltoztatni a természet törvényeit az emberiség kedvéért
9/9 anonim válasza:
Ugyanúgy semmi, mint mielőtt megszülettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!