Mi lesz ha meghalunk?
A semmi szerinted tud gondolkodni? Nem,ugye?
Akkor ha meghalunk,már nem tudjuk, hogy milyen a nagy semmi,mivel a semmi nem tudja milyen a semmi,mert nem pétezik.A semmi az nem valami,ezt fogja fel mindenki,aki ezt megkérdezi. :D
Ha létezne halál utáni élet,akkor már nem férnénk el a bolygón,kivéve ha párhazamos univerzumok lennének,végtelen variációval.
Én úgy képzelem el, hogy halálunkkor visszakerülünk fénykorunkba /tehát nem idősek leszünk/, és a jók mennek a mennyországba, a rosszak pedig a pokolba. De! Csak megijesztik őket a pokollal, megmutatják, milyen, de kapnak egy utolsó lehetőséget, hogy mindent megbánjanak. Ez a tisztítótűz. Aztán ők is mehetnek a mennybe. Ott pedig az emberek dönthetnek: örökre a mennyországban maradnak, vagy újraszületnek emberként. Persze később is lehet változtatni a döntésen, amikor késznek érzik magukat az újjászületésre.
Hát, én egy ilyen teóriát találtam ki. Kicsit bonyolult, de jó ebben hinni, mert van benne mindenféle variáció, szabad döntéshozatal lehetősége, és nem csak a nagy semmi. :/ Ha belegondolok, hogy a halál után egy nagy semmi lesz... a fejem is belefájdul. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!