1 oldalas fogalmazás hogy miért nincs példaképem?
Figyelt kérdés
Segítsetek!1 oldalas fogalmazást kell írnom, hogy miért nincs példaképem.De az a baj hogy ötletem sincs hogy hogy kezdjek hozzá és hogy mit írjak mivel nincs különösebb oka annak hogy nincs példaképem. Írnátok 1-2 saját gondolatot?
Köszönöm :)
2015. szept. 12. 19:22
1/5 anonim válasza:
Akkor inkább gyorsan találj ki valami példaképet és rizsázz össze róla pár dolgot.
2/5 anonim válasza:
Mert úgy érzed te nem akarsz hasonlítani senkire.
3/5 anonim válasza:
Én azt írnám, hogy nincs egy konkrét olyan személy, akire minden tekintetben felnézek, hanem sok olyan tulajdonság van különböző személyekben, amit nagyra tartok, ezért nem tudok megszemélyesíteni példaképet.
4/5 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm :) esetleg még más ötlet? :D
2015. szept. 12. 22:50
5/5 anonim válasza:
Találj ki vmi sportolót példaképnek, másold le az életrajzát és add be.
Könnyebb lesz, én is ezt csináltam. xD
Ötös lett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!