Emberek, akik utáljátok a kövéreket! Mit gondoltok, ha olyan kövér emberrel találkoztok, aki már változtatott az étrendjén és sportol annak érdekében, hogy lefogyjon?
A kérdés úgy született meg, hogy két srácot hallgattam beszélgetni, akik utálják a övér embereket.
AZ ilyen emberek mit gondolnak akkor, ha például látnak egy kövér embert futni az utcán/salátát enni stb.?
Ugyanúgy lenézik őket, mint a tunyuló, chipszabáló embereket?
én alámulok hogy valaki nem szereti a kövéreket! más ember lesz a külsőjétől? NEM! sőt, általában ők nem lesznek ...hát nem jó emberek :D
Anyukám sem egy vékony ember, mégis a világ legjobb anyukája, és nap mint nap embereken segít.
És kedves első válaszoló: ha nem fut, vagy sportol, általában kell hozzá a lábad (a sporthoz), akkor hogy fogyjon le?? A kórósan kövérek, azok már nagyon nem tudnak fogyni, mozogni, de akik igen, azok fussanak és egyenek salátát :)
1 vagyok.
Ezer meg egy mozgásforma van ami nem terheli a térdét. Úszhat, sétálhat, gyúrhat stb
Én pl hetente egyszer sétálok vagy 10 kilométert a hegyekben, így fogytam 5 kilót.
Aki van olyan igénytelen, hogy hagyja hogy elhízzon annak már a személyisége sincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!