Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek Szirmai Gergely,...

Huszár40 kérdése:

Szerintetek Szirmai Gergely, vagy Dancsó Péter készít jobb videókat?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat gondolkodtam már ezen a dolgon, és mások véleményére is kíváncsi lennék.

2015. szept. 3. 17:45
1 2 3
 11/21 egy naaagy fan ***** válasza:
77%
Szirmai. Tele van új ötletekkel és sokat dolgozik, hogy jó legyen a vidi.
2015. szept. 6. 20:49
 12/21 anonim válasza:
100%
Szerintem nem lehet összehasítani őket. Bár a téma lehet soxor azonos:filmek, de a videóik célja más. Szirmai a kritika miatt készít kritikát, amit szórakoztató módon ad elő, Dancsó meg szórakoztatni akar elsősorban. Bár a régebbi videóiban jobban látszott, hogy magát akarja szórakozatni, nem a 10éveseket...
2015. szept. 8. 21:53
 13/21 Editka válasza:
17%
Dancsó.
2015. szept. 11. 10:15
 14/21 anonim válasza:
23%
Szerintem Dancsó sokkal jobb, meg amúgy ha legközelebb rákeres magára, akkor tök szomi lesz ha nem őt írjátok.
2015. szept. 12. 10:30
 15/21 anonim válasza:
82%
Áruljátok már el, hogy mi a büdös isten jó abban az idióta DANCSÓ Péterben? Nem is vicces... Idióta az az ember... nem is értem mire fel neki az a sok feliratkozó, Tized annyit nem ér az egész.
2015. szept. 15. 19:39
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

Egyértelműen Szirmai! Sokkal többet dolgozik a videóival, tartja a közönségével a kapcsolatot, mindig megpróbál a kedvükre tenni... Nem csak megnevetett, de el is gondolkodtatt, próbálja új műsor formátúmokkal színesebbé varázsolni a csatornáját és Ő a kommentkedd részekben tényleges, komoly kérdésekre is válaszól, míg Dancsó a hasonló célra szolgáló videó sorozatát (nem jut eszembe a neve) el baromkodja.

Ráadásul Greg szerintem többet próbál kihozni a YouTubeból, van GamePlay és hamarosan utazó csatornája is.

Amit pontot mindenképpen Peti érdemel az a vágás és képivilág... Itt mérföldekkel Gergő elött jár, de már nem annyival mint régen, s ez önmagában, tartalom nélkűl kevés.

Péter eleve rossz, sokszor szándékosan rossz filmekről készít videót, amit néha úgy ad elő, mintha azt hinné, hogy komolyan gondolták volna... Ilyenkor már én érzem magam kellemetlenűl, az én képem ég a videójának nézése közben.

Amúgy Peti nagyon jól tudja, hogy sokak úgy vélekednek róla mint én, hiszen minden videója alá kommentelnek hasonlókat

... Neki még is így éri meg, lassan 500 000 gyermeket (és/vagy gyengeelméjűt) szedett magának össze, valamint bekerűlt a TV-be egy totál érdektelen, ám feltehetőleg mégis nézett, s tejelő műsorral.

Komolyan! Ingyenes YT videókat adni, egy fizetős kábel csatornán, ráadásul még a felénél meg is szakítják őket?!

Hibákért sorry, telóról írtam.

2015. nov. 6. 10:55
 17/21 anonim ***** válasza:
a kettőt nem lehet összehasonlítani, mindkettő jó abban amit csinál....egyik sem jobb a másiknál, másért lehet őket szeretni, kedvelni, likeolni, utálni stb
2015. dec. 12. 20:13
 18/21 anonim válasza:
52%

Teljesen fölösleges összehasonlítani a kettőt. Mind a két csatornának más a célja.

Dancsó csatornája régebben szórakoztatás céljából működött, mára pedig egy országos népbutítás lett.

Míg Gergő csatornája az elejétől kezdve filozofálásról és filmkritikáról szól amit szórakoztatóan ad elő.

2016. máj. 25. 16:41
 19/21 anonim ***** válasza:
SZIRMAI !!!
2018. jan. 5. 09:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Dancsónak a régi videói ütnek, sajnos az újak kevésbé (sőt, egyáltalán nem). Így a választásom egyértelműen Szirmai úrra esik.
2018. febr. 9. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!