Szerintetek Szirmai Gergely, vagy Dancsó Péter készít jobb videókat?
Egyértelműen Szirmai! Sokkal többet dolgozik a videóival, tartja a közönségével a kapcsolatot, mindig megpróbál a kedvükre tenni... Nem csak megnevetett, de el is gondolkodtatt, próbálja új műsor formátúmokkal színesebbé varázsolni a csatornáját és Ő a kommentkedd részekben tényleges, komoly kérdésekre is válaszól, míg Dancsó a hasonló célra szolgáló videó sorozatát (nem jut eszembe a neve) el baromkodja.
Ráadásul Greg szerintem többet próbál kihozni a YouTubeból, van GamePlay és hamarosan utazó csatornája is.
Amit pontot mindenképpen Peti érdemel az a vágás és képivilág... Itt mérföldekkel Gergő elött jár, de már nem annyival mint régen, s ez önmagában, tartalom nélkűl kevés.
Péter eleve rossz, sokszor szándékosan rossz filmekről készít videót, amit néha úgy ad elő, mintha azt hinné, hogy komolyan gondolták volna... Ilyenkor már én érzem magam kellemetlenűl, az én képem ég a videójának nézése közben.
Amúgy Peti nagyon jól tudja, hogy sokak úgy vélekednek róla mint én, hiszen minden videója alá kommentelnek hasonlókat
... Neki még is így éri meg, lassan 500 000 gyermeket (és/vagy gyengeelméjűt) szedett magának össze, valamint bekerűlt a TV-be egy totál érdektelen, ám feltehetőleg mégis nézett, s tejelő műsorral.
Komolyan! Ingyenes YT videókat adni, egy fizetős kábel csatornán, ráadásul még a felénél meg is szakítják őket?!
Hibákért sorry, telóról írtam.
Teljesen fölösleges összehasonlítani a kettőt. Mind a két csatornának más a célja.
Dancsó csatornája régebben szórakoztatás céljából működött, mára pedig egy országos népbutítás lett.
Míg Gergő csatornája az elejétől kezdve filozofálásról és filmkritikáról szól amit szórakoztatóan ad elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!