Ti éreztétek már úgy, hogy szívesen visszaülnétek az iskolapadba?
Figyelt kérdés
Valahogy az az érzés fogott el, hogy szívesen visszamennék az iskolába. Amikor a szakmámat tanultam szinte imádtam bejárni és megszűntek reggel is azok az érzések, hogy "de nehéz felkelni". Az érettségi után mintha valami hatalmas kő gördült volna le a szívemről és szinte megkönnyebbült lélekkel, megújult erővel mentem minden nap suliba. Ma reggel azt éreztem, hogy hiányzik az iskola meg azok a feladatok amiket ott csináltunk. Fantasztikusak voltak a tanárok is, de ez megszűnt.2015. szept. 1. 12:31
1/6 dirtboy válasza:
valamit nem csinálsz jól a mostani életedben ha a múltra vágysz.
voltak nekem is szép emlékek sulis korszakból de azért nem vágyok vissza,most jobb nekem mint akkor volt.
2/6 anonim válasza:
Én is így éreztem, mikor szakmát tanultam, de nem mennék vissza. Rossz, hogy azok a haverok eltávolodtak, meg nincs időnk egymásra, de nem vágyom vissza.
Az egyetemen gondolkozom, mert munkám az nincs, és lehet, hogy az is király lesz. :3
3/6 anonim válasza:
Munkám az nekem sincs, és nem vágyom vissza... Szerdától viszont vár a suli engem is :) mert felvettek ^.^
4/6 anonim válasza:
Mikor meglátom a siralmas fizetésemet, mindig elfog a gondolat.
6/6 anonim válasza:
Hát, én még csak tavaly diplomáztam, de isteni helyen és már most nagyon hiányzik. :( Legszívesebben visszamennék, beülnék az elsős órákra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!