Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék eltűnni nyomtala...

Hogyan tudnék eltűnni nyomtalanul az emberek elől?

Figyelt kérdés

A családom, és mindenki elől. A barátaim elől nem kell, mert nincsenek, inkább csak az ismerőseim elől.

Nem szeretném, ha felismernének. Olyan 150 km-re megyek innen, ahol kaptam munkát.

Új személyazonosságot is szeretnék, új nevet stb.

Új külső is jól jönne...

2015. aug. 29. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nagykorú vagy, hivatalosan azt csinálsz, amit akarsz. Nevet meg nem vehetsz fel bármilyet.
2015. aug. 29. 22:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Hatóságoktól nem kell tartanod. Lehet, bejelentenek, mint eltűnt személyt, de ha a hatóságok azonosítanak, mivel nagykorú vagy, egész egyszerűen megkérdezik tőled, hogy szeretnéd-e, hogy tudjanak a hollétedről. Ez esetben a rokonaidnak csak annyit fognak mondani, hogy megkerültél, és biztonságban vagy, de nem adják ki a tartózkodási helyedet, sem egyéb információt rólad. Szóval ettől ne tarts.

Külsőt én azért nem változtatnék, mert 150 km elég nagy táv ahhoz, hogy ne ismerjenek fel, főleg ha olyan környékbeli helyre mész, ahol nincs ismerősötök, és nem is szoktatok járni.

A névváltoztatás még éppenséggel olyan határeset nekem, de ha végül is - már írták hogy - 10 000 ft, ez pedig nem olyan vészes összeg.

Külsőre esetleg annyi tipp, ami olcsó, hogy új ruhákat szerzel (természetesen másfajta stílusban, mint ami eddig volt neked), új frizura sem árt. Ha eddig volt arcszőrzeted, most ne legyen, ha nem volt, akkor legyen. Szóval érted, a fizimiskádon változtatsz, és nem plasztikáztatsz (mert az drága, és sok esetben káros is).

2015. aug. 30. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!