Ha szívetekre teszitek a kezeteket és megkérdezem, hogy milyen életet szeretnétek valójában élni, akkor mit válaszoltok?
Én jelenleg Pesten, egy panelben élek és jogi végzettségemmel dolgozok közepes fizetésért, amiből talán egyszer lesz egy saját lyuk.
Szívem szerint lelépnék az USA-ba, aztán vagy a sivatagban lennék sheriff vagy valamelyik nemzeti parkjukban őr.
Élvezném a táj szépségét(egyszerűen gyönyörű), rengeteget olvasnék és írnék.
Zabálnám a saját, grillezett hambimat, a szószos csirkét és lesném élőben az NBA-t vagy az NFL-t.
A Miller meg Corona sör alatt roskadna a polc:)
Tudnám élvezni :D
Na szal kb ennyire elvetemült válaszokat várnék vagy még inkább olyanokat;)
Saját uzletem lenne, igy nem lenne helyhez kotve a munkám. A telet Spanyolországban tolteném, az év tobbi részét Franciaországban és Angliában. De más felé is utaznék.
Jelenleg Angliában élek, szoval rajta vagyok az ugyon.
Eszem ágában sincs unalmas, szurke életet élni. :D
Nem is ertem más hogy tud beletorodni a "nem szeretem" életébe...
Tetszik a kérdés.
Mivel ide születtem, és ilyen személyiségtípus vagyok, csak a szülőhelyem közelében érezném magam a legjobban, egy családi, kertes házban. Ha megválaszthatnám a születési helyemet, akkor valami kis tiroli, vagy svájci falucskára esne a választásom.
Mindennél fontosabb egy feleség, akivel tényleg életünk végéig szeretjük egymást és megoldjuk együtt a problémákat.
A munkám még jó kérdés hogy mi lenne, de mindenképpen valami kreatív, és kézzel fogható, maradandó alkotása a cél. Ne legyen kötött munkaidő, de ne is legyen rá szükség, mert élvezettel akarom csinálni.
Szabadidőmben túráznék, bringáznék, horgásznék, síelnék, és ugyanezekra majd a gyerekeimet is tanítanám. Ha nagyon sok pénzem lenne, néha elmennék rallyzni, vagy akár csinálnék egy csapatot. :D 21/F
Németországban élek, szeretek itt élni. Egy nagyvárosban dolgozom, egy hangulatos kisvárosban élek, egy szép, kissé régies, romantikusan berendezett családi házban. Ha máshol élhetnék, akkor Skócia, Norvégia vagy Izland lenne az.
A munkámmal és a fizetésemmel elégedett vagyok, de még szeretnék tanulni.
21N
A szívem az USA felé húz, most Mo.-n élek persze, szakközépben tanulok, mint informatikus, ezután irany Debrecenbe az Egyetem, jövőre elkezdek diák melózni, összeszedem a penzt jpgsira, 17 évesen ha meg lesz a pénz akkor Elmegyek lerakom. Aztán ha hitelből is more végzek a középpel veszek egy autót, azzal kijárok majd Debrecenbe. Ott először beköltözok koliba, aztán elkezdek melózni suli mellett, hogy legalabb egy garzont ki tudják venni. Ha végeztem az Egyetemen irány tovabb Pest, ha ott összeszedtem magam, biztositottam az anyagiakat, akkor intezel helyet az USA-ba, ha MINDEN összejönne elkezdenék ott dolgozni akármit, még takarítani is elmennék, ha abbol a fizubol meg tudok élni. Ha mindet meg vam vinnem a családom is. Vennék ott egy hatalmas birtokot, állatokkal, termőfölddel egy par munkást is alkalmaznek, es egy olyan helyre koltoznek ahol meg térerő sincs.
De mind ezek előtt kiadatnám Mo-n a verseimet, novelláim, regényeim amiket mar jó ideje írkálok. :D
Városi ember vagyok, megis az amerikai tanyák vonzanak az Isten háta mögött.
Minél hamarabb elvégezném az orvosi egyetemet és nyitnék egy magánklinikát, valószínűleg. :)
Közben járnám a világot, mert szeretnék megismerkedni más kultúrákkal, más népek hagyományaival, szokásaival, nyelvével. Ezen felül igyekeznék jó párat meg is tanulni (japán nyelv már egész kicsi korom óta érdekel, ahogy a koreai is, valamint szívesen tanulnék még norvégül, finnül, hollandul, spanyolul, görögül....a nyelvek legalább annyira érdekelnek, mint az orvoslás tudomány), tisztességes szinten. :)
Nagyon szívesen laknék egy kúriában, úgymond. Egyszerű, letisztult, ámbár hatalmas ház, hálószobákkal, fürdőkkel, nagy konyhával és étkezővel, szuterénnel, tetőtérrel, tökéletesen felszerelt kémialaborral, és rengeteg könyvet tartalmazó könyvtárral, zeneteremmel, mindenféle hangszerrel ellátva(zongorával és klarinéttal mindenképpen, valamint hegedűvel, fuvolával, stb.) Lenne a házhoz tartozó birtok, amit afféle parknak rendeznék be, szökőkutakkal, padokkal és rengeteg növénnyel. :) Lenne egy férjem és 3 csodálatos gyermekünk. Ez a kúria egyébként valamilyen nagyobb város legszélén lenne, vagy egy tanyán, úgymond.
Én így élnék, ha lenne rá lehetőségem. Annyi biztos, hogy orvos leszek és lesz egy családom, de a többi egyelőre csak vágyálom (hacsak meg nem nyerem az ötöslottót).
Nekem a nagy álmom, hogy legyen egy stabil házam mondjuk Malagán vagy valami ekvivalens helyen (időjárás/klíma, kultúra stb.). Plusz persze állandóan járnám a világot, hogy megismerjek minél több kultúrát, élményeket szerezzek és tapasztalást ilyen irányban is. :) Persze ezt az életformát csak is úgy lehetne megvalósítani, ha olyan vállalkozásod van ami "tud futni a háttérben", (pl. sok ingatlanod van amiből van havi fix bőséges bevételed). Aztán ha meg akarok pihenni egy kicsit, akkor vissza Malagába, mint említettem volt. És a hab a tortán lenne persze az, hogy életem párjával tenném meg ezt. :)
Nah, kiálmodoztam magamat. Ideje kivennem a biliből a kezemet. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!