Mi olyan jó New Yorkban vagy Amerikában?
Még nem voltam New Yorkban, de ha ránézek a képekre a neten, akkor hánynom kell, annyira borzalmasan néznek ki ezek a felhőkarcolók. Egyszerűen rondák és el tudom képzelni a belvárost és azt a rengeteg embert meg szemetet, ami ott van...
Este kivilágítva biztos szép, de miért érzem azt, hogy sokan oda meg vissza vannak ezért a városért?
Amerika többi városa sem tetszik, egyszerűen nem bírnék ott élni, pedig én szeretem a nagy városokat és a felhőharcolókkal sincs gondom, mert vannak közöttük szépek...
Szóval, aki ott él, mégis mit érez, milyen szépséget talál ezekben a ronda épületekben?
Persze, ott is van főként látnivaló, nem azt mondom, de pl. Budapesthez ne hasonlítsuk már, vagy bármelyik európai nagy városhoz, vagy fővároshoz...
Az USA földrajza, tája gyönyörű, ahogy nekem a városok is tetszenek.
Egyszer jó lenne majd kimenni.
Neked ronda, másnak nem az.
Én sem szeretem a mákos tésztát, de elismerem hogy más megeszi. Nem azt mondom hogy sz*r íze van, csak hogy nekem nem ízlik.
Viktor te vagy az?
Magyar vagyok, de be kell ismernem, hogy Budapest egy ronda főváros, ronda emberekkel.
Semmi. NY undorító hely. Koszos, büdös, szmogos, szürke, ronda, zsúfolt tömeg. Borzalmas az egész, ez max a filmekben néz ki jól.
Amerikának pedig nincs kultúrája és bárhol is jársz, ez érződik mindenen.
hánynom kell, annyira borzalmasan néznek ki ezek a felhőkarcolók.
én szeretem a nagy városokat és a felhőharcolókkal sincs gondom, mert vannak közöttük szépek...
Most akkor mi a rák bajod van?
Nincsen semmi rák bajom kedves utolsó, mielőtt beugatnál, tanulj meg mondatot értelmezni.
Nekem konkrétan New York régi, kopott, ronda, fakó felhőkarcolói nem tetszenek. Nyílván nem csak ott vannak felhőkarcolók a világon, ezért kijelentettem, hogy alapjában véve nem evvel van a bajom, hanem, hogy a sok divatmajom csorgatja a nyálát erre a *arkupacra.
Látom van néhány ember, aki nem képes arra, hogy saját országára büszke legyen. Persze, tudom, hogy rohadt pocsék a helyzet és a RENDSZER és jelenleg nincs mire büszkének lennünk, de attól még meglehetne látni benne a szépséget, amit néhány magyar város vagy település nyújt, mint pl. Budapest. Világszinten is elismerik a szépségét, még akkor is, ha fele annyira turista érkezink hozzánk, mint abba a büdös, fakó New Yorkba.
Nem vagyok budapesti egyébként, de éltem már ott.
Mindenhol vannak ronda emberek.
Mielőtt valaki beugatna, kijavítom magam:
"Világszinten is elismerik a szépségét, még akkor is, ha negyed annyi vagy még annyi turista se érkezink hozzánk, mint abba a büdös, fakó New Yorkba."
Nem vagyok tisztában a számokkal.
Nagy életszínvonal. A mocskos munkát ott is a bevándorlók végzik. Azt nem tudom, hogy éhbérért-e, csak feltételezem, hogy igen.
Mindegy, nem értek hozzá, hiba volt kiírnom a kérdést, mert a magyarok többsége úgyis azt hiszi, hogy mindenhol jobb a helyzet, máshol nincs probléma, nálunk a legszarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!