Miért fagynak le az emberek, ha megölelem őket? Csak állnak, mint a cövek.
Mert nem tudok mit kezdeni vele, nem értem, mi a jó benne, ha egy kvázi idegen ölel meg. Hozzá kell tennem, hogy engem gyerekkoromban sem ölelgettek, szóval lehet, hogy az ismerőseid is hasonlóképp vannak. Talán még a saját családjuktól sem természetes ölelést kapniuk, nemhogy egy kívülállótól.
Nekem is tök furcsa volt, mikor leendő sógornőm megkérdezte, hogy megölelhet. Nekem semmi igényem nem volt rá, de hát csak nem akarja ilyenkor az ember megsérteni a másikat. Az egyetlen, akitől örömmel veszem az ölelést, az a vőlegényem, de azt nem szeretem, ha más csak úgy belép a személyes terembe.
Ne szokj le róla, de mielőtt megölelsz valakit, kérdezd meg, hogy lehet-e, az szerintem sosem baj. Nem hiszem, hogy elutasítanak, viszont így a másiknak lenne ideje felkészülni rá (hidd el, van, akinek fel kell, pl nekem). Lehet, hogy neked alap az ölelés, de másnak attól még ugyanakkora eséllyel lehet nem alap. Nem gondolkodhat mindenki egyformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!