Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha az egyik haverom kiborul...

Ha az egyik haverom kiborul és megölelem, amit más is lát, az b zis? 15/F

Figyelt kérdés
Haverom nagyon kiakadt múltkor és gondolkoztam azon, hogy megölelem mindenféle hátsó szándék nélkül, mert bár fiú, attól még ő is ember, és vágyhat rá. Na ha ilyen történne azt mások félreértenék?
2014. dec. 13. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen helyzetben más is látja, hogy mi történik és nem arra gondol. Ugyanúgy, ahogy pl. reptéren is ölelkeznek azonos nemű rég nem látott ismerősök. Vannak ilyen szituációk.
2014. dec. 13. 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes a szituáció. És nagyon erős megfelelési kényszered van. Szíved szerint megölelnéd, de nem engedsz az érzéseidnek, hanem hűvös fejjel gondolkodsz, hogy vajon mit szólnának a cselekedetedhez mások. És inkább nem teszed, amit az érzéseid diktálnak.

Én általában nem foglalkozok azzal, hogy más vajon mit gondolhat a cselekedeteim mögé.

A kung-fu mesterem is azt mondta: Ne gondolkozz! Érezz!

2014. dec. 13. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem búzás.:)

A barátok néha már olyanok, mint a testvérek. Ha megöleled a testvéred, az búzás? Na, ugye.:)

16l

2014. dec. 13. 09:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz, hogy olyan világban élünk, ahol az érzelmek őszinte kifejezése már sokak szerint b**zis.

Elgondolkodtató és szomorú.

Amúgy egyáltalán nem az. Ha szájon csókolnád, vagy vígasztalásként lecummantanád, na az már b**zis lenne. De az érzelmek kifejezése és egy kedves baráti ölelés semmiképp nem az.

2014. dec. 13. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!