Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A székelyek magyarnak vallják...

A székelyek magyarnak vallják magukat?

Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 16:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De amit te most írsz, az egy elmélet a sok közül. Nem támasztják alá tények. Mellesleg ha a két nép teljesen elkeveredett volna egymással, akkor nem is lenne értelme ennek a kérdésnek. De nem keveredett el teljesen. A székelyek a hagyomány szerint azok a magyarok, akik előbb itt voltak.

Nem gondolhatod komolyan, hogy ez nincs így, de ezer éve egységesen eldöntötte az ország, hogy ezt hazudja.

2015. okt. 28. 18:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Én csak a tényeket közöltem.
2015. nov. 14. 17:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem közöltél tényeket. Két magyarellenes bölcsész hülyeségeit közölted.
2015. nov. 15. 02:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért is lenne magyarellenes?
2015. nov. 15. 17:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Mert bomlasztani akarják a nemzet egységét.
2015. nov. 16. 15:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Jaj,a nemzet egységét.....

Most komolyan.......

Semmi rossz indulat nincs a kutatásaikba (és bennem sem) a székelyekhez.

Egyszerűen csak a tényeket akarják vázolni.

De én itt befejeztem a vitát.

Üdvözletem! :)

2015. nov. 22. 16:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Fogj egy jó magyart, szorozd másféllel, s megkapod a székelyt! Ezt nem én találtam ki, nagytatám mondotta sok alkalommal, gyermeki éntudatom ébresztgetése idején. A büszkeség meg kell legyen, mert attól ember az ember, s a különbeknek különb a teher is, amit hordani kell, a többeknek több a szenvedés is, amit állni kell! Ezért is, ha meg vagyok kérdezve bármerre jártamban, előbb vallom meg a székelységet, s hozzá a magyarságot, és nem fordítva!
2015. dec. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!