Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan fejezzem ki az érzéseim?

Hogyan fejezzem ki az érzéseim?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik a bátyám egyik legjobb barátja. Majdnem 3 év van köztünk.

Néhány barátom azt mondta, hogy mondjam el Neki, hogy hogyan érzek. Meg persze volt olyan barátom is, aki ez ellen volt. Én el is szeretném mondani, meg nem is, nagyon félek a nemleges választól...

Azon gondolkoztam, hogy talán írok Neki egy levelet vagy hasonlók. Vagy egyáltalán mondjam el Neki? Vagy jelezzek valahogy (és ha igen, hogyan?)

Ti mit tennétek? Vagy voltatok hasonló helyzetben?

Köszönök előre is minden választ!

2015. aug. 28. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
attól függ mennyi idős vagy...
2015. aug. 28. 12:08
 2/7 A kérdező kommentje:

16 :D

Tudom, hogy fiatal vagyok az ilyesmihez, de na...

2015. aug. 28. 12:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha vagy olyan jó viszonyban a bátyáddal, akkor őt megkérhetnéd, hogy puhatolózzon a srácnál, hogy mi a véleménye rólad.
2015. aug. 28. 12:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Á, a tesómmal nem beszélünk ilyenekről annyira. Meg úgy egyáltalán nem beszélünk nagyon
2015. aug. 28. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha találkozol vele, akkor mindig mosolyogj rá, vagy kérdezz tőle ezt-azt. Egy férfi megérzi, ha tetszik egy lánynak. Kínáld meg, ha megy hozzátok valamivel.
2015. aug. 28. 12:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Próbálkoztam már ilyenekkel.

Megérzi? Nem hiszem. Vagy ha meg is érezte, akkor valószínűleg nem akar tenni semmit

.. :(

2015. aug. 28. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem akar tenni semmit, akkor vagy nem tetszel neki, vagy még nem találta meg a tökeit. Mindkét esetben jobb, ha nem vergődsz rajta tovább.
2015. aug. 30. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!