Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi jógon csúnyázzák vagy...

Mi jógon csúnyázzák vagy bántsák egymást az emberek?

Figyelt kérdés

Felháborító szerintem hogy az emberek csak rosszat tudnak mondani egymásra. Direkt keresztbe tesznek egymásnak, nehogy jobb legyen a másiknak. Vagy az utcán ocsmárolják egymást.

Tegnap mentem az utcán és olyan 6 vagy 7 tagból álló tizenéves csoport elkezdett az utcán alázni két lányt, hogy nézzél magadra te csúfság, sohe nem fognak megd@ , örök szűz... És ezt élvezték. Azok a lányok kicsit sem voltak szépek, az egyik szolis volt szőke hajjal, a másik meg feketehajjal a többi fiú kispávák. Persze leállították őket, de akkor is elég nagy sérelem érte őket... Miért ilyen a mai ember?

2015. aug. 28. 06:26
 1/9 anonim ***** válasza:
A cigányokat ne vegyük ide, mert nem kell emberszámba venni azokat. A másik fele pedig csak a szokásos magyar morállal, alacsony intelligencia szinttel rendelkező suttyó. Még valami?
2015. aug. 28. 07:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Itt ha nem tévedek uralkodott a csordaszellem.6-7 lázadó tini mindíg erős, szájhős csoportban.Egyébként mi az a kispávák, mert annyit hallottam már?A hajuk ,a viselkedésük miatt nevezik így őket?
2015. aug. 28. 07:50
 3/9 anonim ***** válasza:
A kiskamaszok mindig gonoszak voltak egymással, ennek semmi köze a "mai" világhoz... Iskolába járnak, klikkesednek, minden osztályban van egy legszebb/legmenőbb és mindenki mást hozzá mérnek... Aki az osztáj legrondábbja, azt lealázzák, a legszebbet meg magasztalják... Ez már az én sulis koromban is így volt, pedig az az 50-60 as években volt...
2015. aug. 28. 08:58
 4/9 A kérdező kommentje:
18 éves csaj vagyok, és ők is annyi talán egy kicsivel idősebbek voltak nálam. Huuu azért azt nem gondoltam volna, hogy már akkor is ilyenek voltak. Azt hiitem azokban az időkben egységben voltak azért
2015. aug. 28. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
1-es válaszoló any**at meg téged se kéne ember szám venni.Azthiszed te külömb vagy mint akárki?Másoknak te vagy a cigány,más országban az vagy,egy kultúrátlan büdös paraszt,vannak rendes,dolgozó,becsületes romák is,mi a jó k***a an**ért kel mindenkit egy kalap alá venni?Undorító féreg az olyan ember,mint te,és a veled egy gondolkodásuak!
2015. aug. 28. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:
kell*
2015. aug. 28. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:
ezzel a stílussal aztán bizonyítod, hogy te különb vagy...
2015. aug. 28. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
5-ös látod, ilyen a te fajtád, csak mocskolódni, lopni, hazudozni tud na meg persze megkárosítani a tisztességes állampolgárokat. Gratulálok a felfogásodhoz.
2015. aug. 28. 21:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló,te büdös primitív paraszt.Nulla gondolkodású,élősködő szarh*zi.
2015. aug. 29. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!