Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ha egy fiú...

Mit gondoltok, ha egy fiú befáslizott kézzel megy az utcán?

Figyelt kérdés

Sajnálnátok, megkérdeznétek, mi történt? Élmények, tapasztalatok?

Kort és nemet is írjátok, légyszi.

13/f

2015. aug. 26. 23:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
:D jobbulást. Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy nem mennek oda az emberek. Egy hete alacsonypadlós (panoráma)buszteljes utasközönsége nézte végig, ahogy hatalmasat tanyálok futás közben, gurulok egyet és finálénak becsúszom a betonon a busz elé... Vértől tocsogó térdekkel és alkarokkal szálltam fel a buszra, de senki nem kérdezett semmit :D bár annyira szégyelltem magam, hogy jól is esett, hogy hagytak csendben szenvedni... 20L A húgom szerint inkább mondjam azt, ha kérdezik, hogy sportolás közben szerzett harci sérülések, mert az, hogy a busz tiszteletére végignyaltam a betont, nem hangzik túl jól.
2015. aug. 26. 23:57
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Ő tutenkámen elhallgatott kisöccse
2015. aug. 27. 00:33
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
Nagyrészt az embereket nem érdekli. Én már rengetegszer mentem haza úgy, hogy munkahelyen sérülést szereztem és elég alaposan be volt kötve. Volt aki megnézett, de az a legtöbb ember nem foglalkozott vele.
2015. aug. 27. 00:40
 14/22 anonim ***** válasza:
55%
Én csak egy dologra gondolnék. Egy fiú aki befáslizott kézzel megy az utcán. De ezt is csak két másodpercig max és akkor sokat mondtam. Bakker most a világ gyászoljon téged? Vagy mit vársz? Sajnálatos dolog, hogy becsukta a kezedet a metró, tényleg nem lehet túl jó. Jobbulást.
2015. aug. 27. 01:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Megmosolyogtatott ez a kérdés :D

Ha észre is venném valószínűleg nem kezdenék el rajta gondolkodni, hogy mi történhetett vagy ilyesmi, nem egy nagy dolog, ezért senki ismeretlen nem fog sajnálni.

2015. aug. 27. 01:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

jobbulást ^^

ha ismerősöm, akkor biztos hogy odamegyek, és megkérdezem hogy mi történt :)

ha meg nem ismerem, akkor elgondolkozok, hogy mi történhetett vele. Aztán egy perc múlva már másra figyelnék :D (a kórház mellett lakok konkrétan, így csak nem kérdezhetem meg mindegyiktől hogy mi történt vele :'D )

13/l

2015. aug. 27. 01:49
 17/22 anonim ***** válasza:

Hozd ki belőle a legtöbbet!

Vegyél fel egy CM Punk-os pólót :D

2015. aug. 27. 09:53
 18/22 anonim ***** válasza:
77%
Semmi különöset, ha észrevenném, esetleg annyit, hogy biztos valami baleset érte.
2015. aug. 27. 10:02
 19/22 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám biztos egy vietnámi veterán és emgkérdezném, ránézhetek-e egyáltalán... na most komolyan, vajon mit gondolnának, az emberek 99,9%-nak fel sem fog tűnni, nem olyan angy csoda egy fáslis kéz.
2015. aug. 28. 06:05
 20/22 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Nemrég volt egy csodás időszakom. Síbaleset után épphogy felépült a csuklóm, nyomban ráestem mindkét kezemre korcsolyázás közben. Amikor hosszas lábadozás után visszaengedtek testnevelésre, az első órán röplabda volt. Pár perc sem kellett, hogy ismét szétjöjjön. Később reménnyel telve kászálódtam vissza edzésre, ahol megmutatkozott, hogy az istenek aznap sem engem választottak kegyeltjüknek, a kezemet meg végképp nem. Lényeg, ami lényeg - a praclijaim sok viszontagságon mentek keresztül, de ettől még ugyanúgy senkit nem érdekelt. :D Az utcán legalábbis semmiképp. Csak akkor éreztem magamon a tekinteteket, amikor egyik reggel nem maradt időm bekötni a kezeimet, így ennek a buszon láttam neki. Nem akarom tudni, mit érezhetett az az ember, aki velem szemben kiguvadó szemekkel kezdett bámulni, de érdekes egy jelenség volt.

Tizennégy éves lány vagyok. Ennek tudatától teljesebb lett az életed? :D

2015. aug. 31. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!