Mit gondoltok az MDC zenekarról?
Hát én az X Faktorban nem igazán foglalkoztam velük, ahogy senki mással onnan. De aztán megszerettem a ByTheWayt, és ők ugye jóban vannak az MDC-s fiúkkal, volt tavaly közös turnéjuk, raktak ki közös képeket meg ilyesmik, így kíváncsi lettem rájuk, és utánuk néztem. Meghallgattam a dalaikat és az összes coverjüket, visszanéztem a Faktoros fellépéseiket, néztem interjúkat, és hát lassan cooler lettem. Ez kicsit több, mint egy éve volt. Azóta az életem részei, nagyon fontosak nekem, hallgatom a dalaikat, olvasgatom askon a válaszaikat, benne vagyok a facebook csoportban, Mikinek a felesége vagyok, és ha tudok, elmegyek a koncertjeikre. (Bár eddig csak kétszer sikerült eljutnom, de remélem lesz ez még több is).
A véleményem róluk az, hogy tehetségesek, Boti és Dani nagyon jó gitárosok, Miki hangját pedig nagyon szeretem. Nagyon kedvesek, viccesek, és közvetlenek a rajongókkal, tényleg szeretnek minket. A dalaikat imádom, a Te se vagy más a kedvencem, de igazából mind jó. :)
A második válaszolónak pedig mondanám, hogy elég gyerekesen viselkedik, amiért egy fiúkból álló zenekar tagjainak rögtön megkérdőjelezi a nemi identitását. Egyrészt nem igaz, amit írt, másrészt, ha rossz véleménnyel van róluk, azt kulturáltan is meg lehet fogalmazni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!